ei sanoja

Koko asuntomessualuetta ja sen rakentajia järkytti viikonloppuna tulipalo. Sana, jota ei halua asettaa omalle kohdalleen, omaan elämäänsä. Yksi taloista, kohteista, paloi käyttökelvottomaan kuntoon. Erään perheen tuleva koti. Tuleva naapurimme. Näky oli lohduton. Mitään ei ollut tehtävissä. Talo on menetetty.

Liekit ahmivat myös saunarakennustamme kahdeksan metrin päässä, mutta kuin onnen kaupalla vältyimme suuremmilta vahingoilta. Seinän maali haalistui, ja oksan kohdat kiehuivat pihkasta. Katto on ehkä sulanut niin, että joudumme sen vaihtamaan. Mutta tämä kaikki on todella pientä naapurimme kohtalon rinnalla. Kohtalon, joka voisi sattua kenelle tahansa rakentajista. 

Havahduttaa ja pysäyttää. Onneksi henkilovahingoilta vältyttiin, ja ainoastaan rakennus kärsi. Mutta siinäkin on riittävästi kestämistä ja surua. Ihailemme perheen tarmokkuutta ja periksiantamattomuutta, sillä uusi talo tulee kohoamaan palaneen tilalle. Ehkä jopa asuntomessuilla tulette näkemään sen niin ulkoa kuin sisältä. Talo oli ja tulee olemaan upea, joten peukut pystyyn että rakentaminen tässä aikataulussa onnistuu!

//House next door burned unusable. So sad and shocking. But, the house will be build as brand new, and it may even be open during the housing fair!