Viralliset messuluettelot!


Viralliset asuntomessuluettelot ovat saapuneet! Deko-lehti ja Tekniikan Maailma ilmestyivät tällä viikolla sisältäen kaikki Seinäjoen Asuntomessujen kohteet tietoineen ja kuvineen. Epätodellista nähdä kuvia omasta talosta ja perheestä juurikin näissä julkaisuissa. Niin ja kaikki jo tutuiksi tulleet naapurit! :) Siellä me, ahkerasti ahertaneet perheet, tuomme nyt julki kotimme teille kaikille ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi yli 100 000 vierailijaa. Huh!

Kuten perhekuvastamme näkyy, olen erittäin raskaana. Laskettu aika huomenna 1.7.2016 <3 Ja todellakin, olen ollut erittäin kiireinen sekä rakentamisen että raskauden suhteen viime viikot. Samalla kun olen hakenut valaisimille koukkukansia, olen käynyt tilaamassa lastenrattaita. Raksalla päivät ovat venyneet 12-tuntisiksi, mutta olen kyllä ollut enemmän keittäjän/siivoojan roolissa, tomerana sivustakomentajana toiminut myös.

Viime päivät ovat kuluneet pihan ja puutarhan kimpussa. Istutukset ovat melkein kaikki maassa, ja eilen asennettiin siirtonurmi. Oih kuinka se on ihana! Kerralla valmista, ja kotoisan näköistä kun pihalla vihertää. Kiitos ja kumarrus siirtonurmen keksijöille! :D

//The official Seinäjoki Housing Fair publications are here! Containing more than 30 houses with detailed information and pictures. So exciting!