Asuntomessut avataan huomenna


Jännittäviä ja ikimuistoisia aikoja. Samaan aikaan kun Seinäjoella juhlittiin Provinssissa, Markilla tehtiin vielä 14-tuntisia päiviä yksityiskohtien viimeistelyssä ja meille syntyi pieni suloinen poika! Päivät täynnä touhua ja kiirettä, ja samalla vauvantuoksuista elämää, jossa ajalla ja paikalla ei ole merkitystä.

Kahden vuoden työ talon parissa on saatettu päätökseen ja Asuntomessut avautuu huomenna, ja olette kaikki erittäin lämpimästi tervetulleita myös Markille, kohteeseen 19. Toivottavasti nautitte messuista, taloista ja meidän kodista.

Päivittelen taas blogia kertoen miten loppuaika Markille meni ja muista meidän sisustukseen liittyneistä päätöksistä, kunhan saadaan arki rullaamaan ja hetken nautittua pienen miehen ohjaamista päivistä. Meidän elämä rauhoittuu nyt pienen tuhisijan ympärille.

//Housing Fair starts tomorrow. Our family grew bigger with one small baby boy just before the Fair. Now it's time to enjoy and relax a little bit before the new blog post. Talk to you all soon again!