Matkainspiraatio: Marrakech

Kevääseen ja kesään on vielä matkaa, joten reissujalkaamme alkaa yleensä tässä vaiheessa viimeistään vipattaa. Olemme aktiivisia reissaajia, jotka rakentamisen+raskauden+vauvan takia ovat joutuneet jo liian kauan himmaamaan kaukokaipuuta. Aina tulisi olla seuraava reissu tiedossa, ja nyt ei niin ole. Ajatuksia on monia, kohteita listalta löytyy paljon, ja lukuisia ideoita on pyöritelty. 

Juuri nyt itseäni kiehtoo eksoottinen ja lumoava Marokon Marrakech. Väri-ilottelu harmonisessa ja kiehtovassa ympäristössä on juuri omiaan piristämään ihmismieltä tämän pitkän talven keskellä. Vai mitä olette mieltä näistä kuvista?

kaikki inspiraatiokuvat löydät täältä

Marrakechissa paistaa aurinko ympäri vuoden. Ruoka on monipuolista ja taatusti herkullista. Nähtävyyksiä riittää jo pelkästään kadulla kulkiessa, ja ihmisiä katsellessa. Marrakechin sanotaan olevan yksi helpoimmista ja turvallisimmista Afrikan matkailukohteista. Se on ollut jo kauan suosittu matkailijoiden keskuudessa, ja turisteihin on totuttu. Palvelu on kielitaitoista, ystävällisistä ja sujuvaa.

Kuulostaa tälle mammalle oikein passelilta paikalta! Etenkin kun huolehtiminen ja murehtiminen saavuttivat oman lapsen myötä uudet mittasuhteet, ja entinen reppureissaanvaikkamissäjakoskavain-tyyppi karisi minusta sekunnissa pois. Ehkä eksoottiset paikat saavat vielä odottaa, ja lopulta uskaltaudumme vauvan kanssa vain Tukholmaan. Hui! :D

//Dreaming about holiday to Marrakech.