Uutuuksia Ikealta

Ikealta ilmestyy tasaisesti uutuustuotteita, ja monet niistä saavat sisustusintoilijat peukuttamaan. Ikea on kautta aikain onnistunut luomaan tyylikkäitä, mutta käytännöllisiä tuotteita. Varmasti jokaiselta meiltä löytyy jotain Ikealta, sillä ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan, eikö vain? :D

Nämä seuraavat uutuudet ovat omassa mielessäni tällä hetkellä erityisesti:



Kuin pyynnöstä Ikean mallistoon tulee nyt hienot puiset pyyhekoukut! Kerroin aikaisemmin tässä postauksessa, miten nyt olisi kiireen vilkkaa saatava pyyhekoukut saunalle. Halusin puisen pyyhekoukun, ja jotain kokoluokassaan suurempaa ja erikoisempaa kuin pelkkä nuppi. Kun näin tämän Ikean uutuuden, tiesin että tässä olisi meidän pyyhekoukut saunalle! Tarvitaan vain sipaisu mustaa maalia, ja tässä on etsimäni pyyhekoukku. Jotain tällaista olen myös Etsy:stäkin katsellut. Näitä lähtee ostoskoriin ainakin neljä kappaletta. 



Tämä tyylikäs, hieman Pentikiä muistuttava astiasarja, on todellakin ostoslistalla. Sarjan kulhot erityisesti kiinnostaa, täydentämään meidän Iittalan Teema -sarjaa. Olen huomannut nyt perhejuhlien yhteydessä, että meiltä puuttuu tarjoiluastioita. Näitä siis lisää kaapin täytteeksi, kiitos!



Täydellisen harmaa huopainen säilytyskori on kaunis sisustuslisä tavaroiden säilytykseen. Keksin tälle paikan ja tarpeen miltei jokaiseen huoneeseen. Näitä voisin ostaa isommassa koossa ainakin kaksi. 



kuvat Ikea

Tarjottimia en kovin montaa omista, ja en muista koska viimeksi olisin tällaisen ostanut. Yksinkertaisen linjakas, ja kauniin puun värinen iso tarjotin on upea! Vähän ehkä epäilen, tulisiko tähän helposti tahroja? Ylimmän kuvan kohdalla ajattelin nimittäin heti, että jos kahvi läikkyy yli, jää tarjottimeen varmasti tahra. Toivottavasti todellisuus on toinen! Mutta tuo korkeampi, kuvassa leipäkoriksi stailattu kori voisi meilläkin toimia leipien tarjoilussa. Leipäkoriksi siis kotiuttaisin tuon korkeamman meille.

Näin, ostoslistalle päätyisi siis Ikean uutuuksista nämä pientuotteet. Oletteko te innostuneet näistä Ikean uutuuksista?

//New products from Ikea, that I would gladly see at out home!