Harsokukkakimppu




Huomenna olisi perjantai! Ah! Ja kuvitelkaa, niin lämmintä on luvattu kuin +20! Me kyllä aiomme ottaa siitä kaiken ilon irti. Siispä mökille! Ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Viime kesänä kerran, viimeisilläni raskaana, ja sitä edellisenä kesänä ehkä kahdesti. Rakentaminen vain on niin kokopäiväduunia, ettei tosiaan mökille olla ehditty kahtena edellisenä kesänä...




Pallerolle ja äidille mukaan aurinkohatut, sekä iskälle makkaraa. Niillä pärjätään hyvin! Toivotaan, ettei kolea tuuli tai pilvinen sää tuhoa meidän auringossa paistattelua, ja saamme varastoitua sitä kaivattua lämpöä itseemme. Kesän lapsia kun kaikki olemme, minä toukokuun ja vauveli kesäkuun. Iskä toki maaliskuun, mutta on henkisesti ehdottomasti kesäihminen.

Harsokukka siirtyi yksittäisistä pulloista ja vaaseista vielä muutamaan pienempään. Oi että se onkin ihana kukka! Täytyy ostaa useamminkin. Toki nyt oli havaittavissa nopealla tahdilla kuivumista, en tiedä mistä se olisi johtunut? Ehkä ruokailutilassa oli liian paahteinen paikka? Who knows. Näillä mennään :)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Aurinkoenergiaa päiviinne!

//Baby's breath is still so beautiful.