HM Home Spring Collection '18


Vaikka kuusi meillä edelleen nurkassa kököttää, ovat ajatukset sisustuksen saralla jo kovasti keväässä! Rakastan kynttilöitä, hämärän luomaa tunnelmaa, taljoja, vilttejä ja villasukkia, mutta jostain syystä tänä vuonna olen alkanut haaveilemaan valosta, keveästä ja vaaleasta sisustuksesta sekä valkoisista pellavaverhoista ennätyksellisen aikaisin.








kuvat HM Home

Nämä HM Home uuden kevätmalliston kuvat suorastaan pakottavat ajatukset jo kevääseen, ja kääntävät intressit kohti vaaleita värejä. 

Vaaleanpunainen ja okra ovat selkeitä kevään trendivärejä 2018 vuonna. Itse en ole koskaan oikein syttynyt vaaleanpunaiselle, mutta viininpunaiseen ja ruosteeseen taittavat punaisen sävyt kyllä koukuttavat! Niitä molempia värejä on itselläni sisustuksessa ollutkin vuosien saatossa, ja kieltämättä ne nyt taas vaikuttaisivat erittäin kivoilta. Katsotaan, tuoko kevät tullessaan meillekin ripauksen näitä trendivärejä..

Onko kuusi ja joulukoristeet siivottu jo teiltä pois? Itselläni se on ollut mielessä joka päivä uudesta vuodesta saakka. Ehkä viikonloppuna sitten...? :)

//HM Home Spring Collection '18.