Taaperon leikeistä parhaimmat


*Kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa

Olemme monesti vitsailleet, miten taaperomme ympärillä pyöri kahden aikuisen viihdetoimisto 24/7, kun hän oli vielä ainut pieni lapsi. Äitiä ja isää on tarvittu kauan leikkimiseen seuraksi. Mutta pikkuveljen tultua maailmaan, on taaperomme valitettavan usein joutunut kuuntelemaan sanat "äiti imettää nyt, voit leikkiä hetken yksin". Tämä on ollut hänelle joskus vaikeaa niellä. Erityisesti silloin kun on täytynyt keksiä jotain muuta kuin Pipsa Possun katsomista.

Mutta olen jostain lukenut, lapselle on parasta kehityksen kannalta luoda myös tylsiä hetkiä, jona aikana hän joutuu pohtimaan ja käyttämään mielikuvitustaan keksiäkseen itselleen tekemistä. 


Ja nyt, pitkän ajan jälkeen, on ollut lyhyitä hetkiä, kun hän on mennyt yläkertaan yksin leikkimään! Leikeistä parhaimpia ovat näissä tilanteissa olleet dubloilla rakentaminen, junarata, pikkuautot mutta erityisesti eläimet. Eläimiä onkin jo aikamoinen kasa. Niitä ollaan saatu uutena lahjaksi sekä käytettynä lähipiiriltä, ostettu kirpparilta lisää sekä myös bongailtu niitä joulukalenterista viime vuonna. Eläimiä on muovisia, pahvisia kuin myös pehmoisiakin huone täynnä. Taaperomme tunnistaa niin jo flamingon, metsäjäniksen kuin myös laiskiaisen. Eläimet ovat läsnä joka hetkessä, niin myös viikonlopun aamussa Avaran Luonnon parissa. Kiinnostusta eläimiä kohtaan riittää rajattomasti. Parasta kesässä taisivat olla vierailu Ähtärin eläinpuistoon sekä eläinten vanhainkotiin Wanhalle Markille. Sanomattakin on selvää, että myös omasta koiranpennusta haaveillaan :)

Eläimiä tuli huoneeseen vielä lisää, kun kotiutin kuvissa näkyvät, jo aikaisemmin ihailemani, eläinjulisteet meillekin. Nämä suloiset Poster Storen julisteet ovat niin täydelliset, suloiset kuin mitkä ja sopivat lastenhuoneen sisustukseen pitkäksi aikaa. "Nyt on kiva käydä nukkumaan näiden eläinten kanssa", taapero totesi uneliaana eräänä iltana <3

Koodilla talomarkki30 saat nyt Poster Storen julisteet -30% edullisemmin (ei koske Selection-mallistoa). Alennuskoodi on voimassa 29.8.2019 saakka.