loft bed

Heissan! Muutto on meillä edelleen täydessä käynnissä. Hiljalleen tilat alkavat uudelleen hahmottua muuttolaatikoiden tieltä, ja tavarat löytävät paikkansa. Tai siis, todellisuudessahan puolet ajasta menee siihen että vain siirtelen kasoja paikasta toiseen :)

Moni on kysynyt jatkuuko blogin pitäminen, ja jatkuuhan se! :) Tämä oli hauska projekti rakentamiseen liittyen, mutta tästä on tullut mukava harrastus ja mielelläni postailen jatkossakin juttuja. Toivottavasti pysytte langoilla ja seurailette edelleen ahkerasti. Kiitokset kaikille jo tähän saakka seuraamisesta, kommentoineista sekä kaikille niille jotka myös postailitte edelleen kuvia ja teitte juttua kohteestamme asuntomessuilla!

Ja asuntomessuihin liittyen, sain vierailijoilta paljon kyselyitä ja kehuja pojan huoneen sänkyyn liittyen. Kyseessä on pinterestistä inspiroituneena ns. loft bed -henkinen korotettu sänky, jonka alla on tilaa säilytykseen ja yläosassa tila patjalle. Sisustussuunnittelijamme Anna Tuohimaa OMAdesignistä laati suunnitelmat ideakuviemme perusteella. 

Sängyn vasemmassa laidassa on neljä porrasta, joista on kulku patjan päälle. Sängyn tasoon on jätetty laskutilaa patjan reunalle, ja kokonaisleveys on 1,1m. 

 Neljän oven taa piiloutuu ruhtinaalliset säilytystilat ja ovien välittömään läheisyydessä on nämä Ikeasta ostetut rullakorit. Niiden taakse jää myös hyvin vielä säilytystilaa!

Sänky muodostaa suuremman kokonaisuuden työpöydän kanssa. Työpöytä on mustaksi maalattu keittiöntasoksi tarkoitettu levy, jonka tilasimme määrämittaisena ko. tilaan paikallisesta liikkeestä. Se on paikoillaa oikealta reunalta kulmaraudalla ja vasemmalta puolelta se piiloutuu tukevasti sängyn rungossa olevaa "koloa" vasten.

Mikäli sinulla on kysyttävää sänkyyn liittyen, vastaan mielelläni lisätiedusteluihin!

Mukavaa viikonloppua!

//Loft bed design.