loppu häämöttää


Enää 3 päivää messuja! Vielä ehtii, jos et vielä ole käynyt!

Meillä jo muutto kovasti mielessä. Haastetta asettaa pienen miehen läsnäolo, kun imetys ja nukutus vie leijonanosan vuorokaudesta. Mutta yksi hylly kerrallaan, ikean kassit täyttyköön! Pian saamme asua tässä unelmakodissamme, ja nauttia elokuun illoista omalla terassilla ja nuotiopaikalla :)

//3 more days to go, until the Housing Fair ends. Then we can move in! :)

4 kommenttia:

 1. Oli teillä kyllä hyvin onnistuneet tilajärjestelyt - ja kivat näkymät järvelle. Meneekö muuten messujen päättymisen jälkeen vielä pitkä aika, ennen kuin pääsee muuttamaan? Kai siinäkin aikansa menee, kun messut "puretaan", ja näytteille asettajat vievät omat tavaransa pois?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mika! Messujen jälkeen on pari päivää varattu näytteilleasettajien purkuun ja loppusiivouksiin. Virallisesti saamme muuttaa ensi viikon keskiviikkona, jos se talon puolesta onnistuu. Meidän toiveena on päästä heti muuttamaan :)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen, ihanan kotiinne, se oli yksi suosikeistani messuilla. :) Postausta myöskin messusuosikeistani tulossa blogiini vielä, mattimyöhäisenä olen, mutta kuitenkin.

  Osaisitko sanoa, mistä olohuoneen pieni musta tarjotinpöytä on hankittu? Se oli ikkunan edessä, lepakkotuolin vierellä. Kiitos paljon jo etukäteen!

  VastaaPoista