Elämä on juhla


Mökkikauden avajaiset. Äitienpäivä. Tyhy-päivä. Tavallinen sunnuntaiaamu. Lasten kiljahdukset rannalla. Kuninkaalliset häät. Elämää suuremmat yllätykset. Tulevat ylioppilasjuhlat.

Arki on ollut todella kiireistä viime aikoina, mutta elämä täydempää ja juhlavampaa kuin koskaan. Suuria asioita, isoja juhlia, pieniä hetkiä, pieniä ajatuksia. Niin paljon hyvää, tunnerikasta, elämää!

Tuntuu, että kevät ja täysillä alkanut kesä ovat saaneet mieleni sekaisin, energiatasoni uudelle levelille, ja kuvitteellinen kukkahattu on asetettu päähän. Olen mennyt sekaisin taimikaupassa, syönyt jäätelöä luvattoman paljon, kuopsuttanut maata muiden jo mentyä nukkumaan, sekä haaveillut siitä, mitä kaikkea ihanaa kesä tuo tullessaan.

Tunteikkaita päiviä, mukavia juhlia, sekä paljon niitä pieniä hetkiä, joilla oikeasti on se kaikkein suurin merkitys. Nauttikaa kesästä, se on nyt! <3

//Lovely days, parties, celebrations, and moments. Enjoying fully these sunny warm days, and looking forward all the nice things ahead in this summer. Enjoy folks! <3