Ihastuttavan kaksion yksityiskohdat

kaikki kuvat Alvhem

Tämä yksiö Alvhemin sivuilla pisti silmääni kahdesta eri syystä. Se muistutti minua opiskeluaikojen yksiöstäni, sillä minulla oli tuolloin samankaltaisia huonekaluja kuin tässä asunnossa. Pyöreä pöytä ja neljä samankaltaista tuolia kuten kuvissakin, valkoinen metallihyllykkö, miltei samanlainen matto sekä vaalea sohva. Valkoiset verhot ja muutama viherkasvi. Mustavalkoisia tauluja sekä erilaisia kynttilänjalkoja (olen jo nuoresta erikoistunut kynttilänjalkojen hamstraukseen :D) Simppeliä ja toimivaa. Edullisesti vanhaa ja kirpparilöytöjä yhdistelemällä. Toki tässä yksiössä on hieman kalliimpia ratkaisujakin, kuin vain opiskelijabudjetilla hankittuja :)

Toinen seikka miksi tykästyin asuntoon, oli sen ihanat yksityiskohdat. Tummaa puuta, nahkaa, vanhoja kirjoja, maljakoita ja kauniita valaisimia. Naturellit värit, runsaasti pellavaa. Kodikasta, kutsuvaa, pehmeää ja lokoisaa. Tällaisen tunnelman ja kodin sisustaisin edelleen, jos olisin se parikymppinen opiskelija. Ehkä hieman harjaantuneemmalla sisustussilmällä kuin silloin? 

Ja mistä tuollaisen ihanan rottinkisen pikkupöydän saa, joka on alimmassa kuvassa? Aivan upea!

//Saw this lovely apartment at Alvhem. Reminded me of my old student apartment, where I had similar furnitures and details. So cosy and invitating. Love that rattain table in the last picture!

4 kommenttia:

 1. Ihana klassinen ja luonnonläheinen sisustus, tämänkaltaiset sävyt viehättävät nyt erityisesti. Granitilta löytyy muuten vähän tuon näköinen jakkara: https://www.granit.com/fi/stool-rattan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tuo granitin tuoli on aivan ihana! 👍😊

   Poista
 2. Onpa kaunis koti! Pitkän aikaa tuntui, että vain tummemmat lattiat toimivat, ehkä jonkinlainen yliannostus koivuparkettia, mutta nyt se näyttää tosi freesiltä ja modernilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin ihana koti, jotenkin kodikas ja harmoninen. Niin ne vain mielipiteet muuttuu, kun tarpeeksi kauan on aikaa välissä :D

   Poista