Hän on täällä



Hän on täällä <3 Rintaa puristaa tämä rakkauden määrä. Niin pieni ja viaton on ihminen, ja niin kaunis ja ihmeellinen on tämä meidän vauva. Nuuhkutan, sivelen, sylittelen, suukottelen ja ihmettelen läpi päivien pientä poikaamme. Ilomme on rajaton!

Voi että me sinua odotettiin. Koko joulukuun alku meni toivoen, että pian pikkuveli olisi meidän sylissä, kaikkien vuorollaan halittavana. Mutta, hän antoi odotuttaa...12 päivää yli lasketun ajan...Tuon miltei parin viikon ajan tuntui kuin elämä olisi ollut hidastetusta filmistä. Aika tuntui todella pitkältä ja piinaavalta. Joka päivä, joka yö toivoimme synnytyksen käynnistymistä, mutta aina heräsin uuteen aamuun alati kasvavan mahan kanssa. 

Vihdoin hän saapui vauhdilla 2.12. yöllä, vain 3 tunnin päästä siitä kun supistukset alkoivat. Lääkkeet antoivat todella vauhtia prosessiin, kun esikoisen kanssa meni 16h, ja samaan olin henkisesti valmistunut hänenkin kanssaan. Kun kätilö sanoi, että voisit alkaa ponnistamaan, olo oli epätodellinen. Ai nyt jo? Miten voimaannuttava lause!



Nyt olemme eläneet ihanassa vauvakuplassa jo parin viikon ajan. Nimen hän saa jo aatonaattona, joten touhua ja valmisteluita riittää tällä viikolla. Varsinkaan, kun en ole ottanut asiasta vielä mitään stressiä ja kaikki on vielä tekemättä. Pääasia että saamme nimen päätettyä ja paljon valokuvia otettua :D

Ihanaa viimeistä viikkoa ennen joulua! Palataan pian sisustusjuttujen kanssa.

//Our love is finally here, 12 days after the due date <3