Joulun sisustuksen TOP 5


1. Joulukuusi
Itselleni se tärkein joulufiiliksen tuoja. Aito kuusi on itselleni tärkeä, mutta olen ihastellut myös muiden kodeissa muovisia kuusia. Niissä kun on menty valovuosi eteenpäin viime vuosina, ja ne ovat todella hyvän näköisiä. Meille kuusi tuli jo toissapäivänä, ja illalla täytyisi skarpata ja laittaa siihen valot. Minulla on kova kiusaus jättää siihen pelkät valot, mutta saa nähdä miten käy...


2. Koristevalot
Koriste-, kausi- tai jouluvalot, you name it. Nämä pimeän ajan ja ankeuden selättäjät tulevat meille yleensä viimeistään marraskuussa, sisätiloihin monena vuotena jo paljon aikaisemminkin. Valoja on nykyään niin monenlaisia, ja edullisia (varsinkin kun hyödyntää joulun jälkeiset alet), että meillä ainakin varastolaatikot pursuavat jo näitä liiaksi. 


3. Kynttilät
Kynttilöitä ei ole koskaan liikaa, eikä koskaan ole liian varhaista tai myöhäistä niitä polttaa. Turvallinen vaihtoehto löytyy led-kynttilöistä. 


4. Tähdet
Olen vuosien mittaan karsinut meiltä joulutontut ja muut kirjavat joulun koriste-esineet. Mutta tähdet ikkunoissa on must! Näitä meillä on harmillisen vähän, tai itse asiassa vain nuo kaksi kuvassa näkyvää. Täsmäisku aleshoppailuun on siis tulossa, että saadaan lisää tähtiä ensi jouluksi!

5. Kukat
Amaryllis, joulutähti ja hyasintti löytyy jouluna monesta kodista. Muistathan myös atsalean, jouluruusun, kielon, tulilatvan ja ritarinkukan, yhtä kauniita ja jouluisia nekin kaikki. Kuulin eilen ettei joulutähti olisikaan niin myrkyllinen kuin väitetään? Ihastuin muuten tähän kyseiseen, kovin perinteiseen, kukkaan uudelleen asuessani Meksikossa, jossa se kasvoi luonnossa. Upea ilmestys <3

Onko sinun joulun sisustuksen TOP 5 samanlainen kuin minulla? Puuttuuko listalta joku sinulle must juttu?

//TOP5 Christmas decoration things.