Hullut päivät 2019 -suosikkini


Hullut Päivät lähestyy, ja taas on tullut selattua millaisia löytöjä siellä voisi olla tarjolla. Tiedättekö, olen ainoastaan yhden kerran tilannut netistä hullareilta. Yhden kynttilänjalan. Ja ihan muutaman hassun kerran olen ollut fyysisesti paikan päällä myymälässä Hullujen Päivien aikaan, sattumalta työreissun ohessa. Hullut Päivät eivät siis yleisesti ole nostattanut mitään erityistä "hulluutta" minussa, mutta olen tarjouksia toki selannut miltei vuosittain. 

Tällä kertaa olen kuitenkin perehtynyt tarjontaan huolellisesti, ja ajatellut poikkeuksellisesti nyt tilata muutaman tuotteen netistä. Tässä alla suosikkini tämän vuoden Hulluilta Päiviltä:

1. Casa Stockmann salaattikulho
2. &Tradition Formakami JH5 -riippuvalaisin
3. Arne Jacobsen City Hall -seinäkello
4. Blendtec Designer 650 -tehosekoitin
5. Casa Stockmann Fred -hylly
6. Sera Helsinki Laine -villamatto

Minusta on ihanaa tarjoilla salaatti puisesta tarjoilukulhosta. Ikean vastaava versio vetelee viimeisiään, joten nämä Casa Stockmanin puiset tarjoilukulhot löytyvät ostoslistaltani, muutama eri koossa. 

Yläkerran aulassa on liian himmeä kattovalaisin, joten &Tradition Formakami JH5 -riippuvalaisin olisi tuohon tilaan bueno! Mutta en malta ostaa näin kallista riisipaperivalaisinta kahden taaperon talouteen, jossa pesismailatkin heiluu välillä ja pikkuautoja lentelee, joten tyydyn Ikean riisipaperivalaisimeen, just in case.

Kyllä, haaveilen myös monien muiden joukossa Arne Jacobsenin City Hall -seinäkellosta. Vaikutuin tästä taitavasta suunnittelijasta vielä erityisesti viime vuoden työmatkallani Aarhusiin. Kokous pidettiin Aarhusin kaupungintalossa, jossa jokainen yksityiskohtakin oli hänen käsialaansa. Kokonaisuus jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen. 

Meillä tehdään paljon smoothieta, ja olemme jostain syystä saaneet hajalle muutaman vuoden sisään jo kolme eri tehosekoitinta. Nyt olisi aika panostaa jo siihen loppuelämän blenderiin, ja olemme valmiita laittamaan siihen vähän enemmänkin kahisevaa, jos se vain olisi kestävä. Koska siinäkään ei tunnu olemaan mitään järkeä taloudellisesti, että ostamme joka vuosi uuden satasen tehosekoittimen! Toki hurjalta tuntuisi myös laittaa 500e+ tähän (esim. tuo Blendtec Designer), joten täytyy vielä vertailla...

Olen vaikuttunut Casa Stockmanin tuotteista, sillä niissä on hyvä hinta-laatu-suhde. Tarvitsemme lisää hyllyjä saunarakennukseen, jonne tämä Fred -hylly voisi olla sopiva.

Sera Helsingin villamatto on niin upea! Jos joskus uskallan vielä panostaa näin kalliiseen mattoon kahden vilkkaan pojan taloudessa, niin se olisi tämä. Se päivä ei taida ihan vielä koittaa, joten tyydyn vain unelmoimaan tästä.

Ostoslistalle päätyy siis puiset nuo salaattikulhot varmasti. Ja myös nämä Riedelin viinilasit, sillä meillä on mennyt hajalle aikaisemmat. Rakastan isoa kokoa ja näyttävyyttä viinilasissa, ja näiden lasien 709ml tilavuus on juuri tähän ideaan passeli. Muita listalla olevia vielä pohdin tarpeellisuutta ja budjettia silmällä pitäen...

Mitkä teidän suosikit ovat? Löytyykö samoja?
Mukavaa alkanutta viikkoa! Toivotaan lämpöä ja aurinkoa :)