Honka Log Home


Valintamme on hirsitalo. Hirsi materiaalina on terveellinen, ekologinen, turvallinen ja laadukas. Hirsi on vankka, jykevä ja massiivinen. Bonuksena saamme miellyttävän sisäilman hengittää, jossa on kodikas tunnelma sekä mukava akustiikka.

Tiesittekö, että puu tutkitusti rauhoittaa ja rentouttaa? Ja että massiivipuu on palonkestävää materiaalia ja se kestää itse asiassa jopa paremmin tulta kuin betoni- ja teräspilarit?


Korkeasta laadusta ja kokemuksesta tunnettu Honkarakenne on talovalmistajamme. Hirret tulevat suomalaisista metsistä ja ovat mäntyä. Hongan tuotekehitys ja arkkitehtuuri olivat omiaan meidän visiolle tulevasta kodistamme.

Kun hirret saapuivat, olimme mukana seuraamassa jännitysnäytelmää kun paketteja nostettiin tontille. Ja paketteja riitti! Tontti oli niitä aivan täynnä. Onneksi kuitenkin tila juuri riitti, ja niitä ei tarvinnut naapurin puolelle nostaa.


Tässä jo pieni sneak peek saunarakennuksestamme. Uskokaa tai älkää, sekä sauna että talo olivat pystyssä vain kolmessa päivässä. Hirsien pystytyksestä vastaava tiimi on ihan huikea. Tiesimme, että hirsiseinät nousevat nopeasti, mutta tämä tahti häikäisi meidät totaalisesti. 

Seinäjoen asuntomessualueella on ollut jo monta viikkoa yli 20 taloa harjakorkeudessa, ja nyt myös meidän talomme liittyi joukkoon! Hirren ansiosta saimme hurjan kirin ja jopa etumatkan toisiin taloihin nähden :) 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti