Vantaa Housing Fair / Asuntomessut 2015

Kävimme Vantaan asuntomessuille heti avajaisviikonloppuna. Olemme kolunneet asuntomessuja jo usean vuoden ajan, aavistamatta lainkaan että me itse olisimme joskus rakentajaperhe messukohteessa. Tieto siitä, että sama hulabaloo odottaa meitä vuoden päästä, sai huomioni kiinnittymään tänä vuonna Vantaalla hieman erilaisiin asioihin, erilaisesta perspektiivistä. Miten lattiat ovat suojattuina? Miten kulku huoneesta toiseen on rajattu? Kuinka monta henkilöä ottaa kävijöitä kohteessa vastaan?

kohde 13: Designer 167
kohde 22: Lakkalaine

Suojausten ohella myös moni asia sisustuksessa ja siihen liittyvässä päätöksenteossa on meille ajankohtainen. Huomioni kiinnittyi muun muassa valaistuksiin, takkoihin, sälekaihtimiin, välioviin ja lattioihin. Odotin innolla myös erilaisten porraskaiteiden käytännön toteutusta. 


kohde 21: Profin House
kohde 16a: Potius Isokivi 

Sauna on miehelleni erittäin tärkeä. Hän saunoo miltei joka ilta. Itse pidän saunomisesta myös ja usein istun hänen seuranaan ensimmäiset löylyt, kunnes väistyn niiltä "kiukkuisimmilta" löylyiltä. Asuntomessuilla fiilistelimme upeita saunoja, kuten esimerkiksi tämän vuoden Honkarakenteen kohteessa oleva.


kohde 18: Honka Savukvartsi
kohde 19: Vivola
kohde 15: Deko 192

Oma katseeni kiinnittyy laatuun ja pitkäikäisyyteen satsaaviin sisustuksiin, joita löytyikin messuilta monta. Valkoisen, mustan ja puunvärin klassinen yhdistelmä on aina toimiva. Pienet messinkiset tai kupariset detaljit näyttivät olevan edelleen muodissa.

Kaiken kaikkiaan hyvät messut ja onnittelut rakentajille kovasta työstä!

Tulevan talomme sisustukseen ei messuilta tarttunut mitään "brand new" -ideaa, enemmänkin jo tehdyille valinnoille tuli vahvistusta. Täytyy muistaa luottaa omaan makuun ja siihen, millaisen ympäristön ja tunnelman omaan kotiinsa haluaa. Oman klassisen maun lisäksi sisustussuunnittelijamme saa poimia uudet kansainväliset trendit sisustukseen, jotka ovat sitten esillä ensi vuoden Seinäjoen asuntomessuilla!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti