Harvia Virta Combi

musta moderni kiuas

Saunomme paljon. Täydelliseen saunaelämykseen kuuluu mieto lämpö ja todella kostea, pehmeä löyly. Kiukaan valinnassa tuli otttaa huomioon maksimaalinen höyryn muodostus, hyvä tunnettu laatu, sekä silmää miellyttävä muotoilu. 

Vaaditut kriteetit yhdistyivät Harvian Virta Combi -kiukaassa, jonka tilasimme tuotteeseen tutustumisen jälkeen. Kiuas on ulkonäöltään modernin linjakas, se on helppo asentaa ja huoltaa, sopii usein ja höyrymäisistä löylyista nauttiville, ja Harvia tuotteena on toimintavarma. Kiukaaseen mahtuu mallista riippuen 50-70kg kiviä, ja saunan esilämmitys ei vaadi pitkiä aikoja. 

Harvia Virta Combin valinta vahvistui erityisesti höyrystin-toiminnon ansiosta, joka takaa pehmeät ja kosteat löylyt. Kiukaan vesisäiliön tilavuus on 5l, ja käsittääkseni höyryn määrää voidaan myös säätää. Kiuasta ohjataan ohjauskeskuksen kautta, joka sijoitetaan saunahuoneen puolelle, heti sisäänkäynnin yhteyteen. Saunan saa sitä kautta lämpenemään valmiiksi vaikka lenkin päätteeksi tiettyyn lämpötilaan. Kuulostaa ja näyttää kivalta, eikö totta? :)

//We found the perfect stove to our sauna. Harvia Virta Combi is a modern looking steam stove, that can be used as regular one also.

1 kommentti: