ruokapöytä

hay, norr 11, hem


Ruokailutilan tuoleiksi on tarjolla ihania vaihtoehtoja, kuin myös ruokailupöydäksi. Tällä hetkellä visiossa on, että sekä tuolit että pöytä on mustia. Mutta onhan tuo puun sävyinenkin pöytä ihana!

//Dining table candidates. Thinking about a black table, but the wooden color is nice too!


4 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä ehdokkaita! Meillä oli toiveena myös tuo 240cm pituus, mutta vielä niin että jalat olisivat mahdollisimman kulmissa että niiden väliin mahtuu hyvin neljä tuolia per puoli. Sopivaa ei sitten oikein löytynyt mistään, ja ne muutamat mitä löytyi oli ihan liian kalliita. Päädyttiin tekemään/teettämään pöytä itse ja se olikin hyvä ratkaisu! :-) Lähipiiristä löytyi hitsaaja joka teki jalat, ja puupajalta tilattiin vaneritaso oikeissa mitoissa ja valmiiksi ruiskulla lakattuna. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi hyvä ratkaisu, jota myös pohdimme. Etelä-Pohjanmaalla on paljon hyviä puuseppiä, jotka varmasti voisivat toteuttaa haaveidemme pöydän :) Hitsatut jalat olisivat makeat myös!

   Poista
 2. Kannattaa tsekata woodekin pöydät. Hyviä vaihtoehtoja ja mittojen mukaan tekevät edulliseen hintaan. Saatiin itse 900e halvemmalla kuin vastaavista paikallisista puusepän liikkeistä. Nuo 90cm leveät on melko kapeita tarjoiluja ajatellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Katson ehdottomasti Woodexin tarjonnan.

   Poista