olohuoneen sohva

omadesign, talo markkiOlohuoneen sohvaksi on kaavailtu 3-hengen istuttavaa, vaaleanharmaata, jämäkkää mutta samalla rentoa tuotetta. Etelä-Pohjanmaalta ponnistaa kaksi tämän hetken trendikkäintä suomalaista sohva- ja kalustevalmistajaa, nimittäin Adea ja Hakola. Toisen näistä yrityksistä haluaisin kovasti nähdä talossamme ja asuntomessujen aikaisessa stailauksessa! Toki myös Hay:n tuotteet viehättävät aina silmääni...

Katsotaan kuinka meidän käy :)

//Selection of sofa to our living room. Adea and Hakola are both from South Ostrobothnia, and I would very much like to see one of them at our home interior.

4 kommenttia:

 1. Ei käy kateeksi! Molemmilla on upeita sohvia ☺️☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä todella ylpeä näin Etelä-Pohjalaisena molemmista yrityksistä! hienoja tarinoita, kaunista designia, ja kestävää laatua.

   Poista
 2. Eikä :D Samat on pohdinnat. Hintasysitä varmaan tuohon Hakolaan päädytään. Toisaalta tosin luin kritiikkiä sen tyynyjen muotonsapitävyydestä... Pitänee vielä käydä hypistelemässä ennen päätöstä. Olohuoneen sohva kuitenkin hankitaan vasta muuton jälkeen. Voidaan ehkä käydä ihailemassa siis teillä ennen ostopäätöstä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hakola on kyllä ihana. Tiesitkö, että he olivat miltei jo lopettamassa toimintaansa kunnes ponnistuvat taas uudelleen suosioon? Meidän tulisi päättää kalusteet jo pian, sillä messuilla tulisi olla kaikki valmiina! Mielelläni myös katselisin rauhassa muuton jälkeen, mutta meillä ei kaikkien kalusteiden osalta ole sitä mahdollisuutta, asuntomessukuvion takia.

   Poista