DEKO-lehden kuvaukset


Aikamoinen hulina kävi Markilla viime viikolla. Ensin me viimeistelimme olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan valmiiksi omin voimin DEKO-lehden kuvauksia varten. Päivää ennen kuvauksia sisustussuunnittelijamme Anna OMAdesignista tuli stailaamaan kotia Ilonan kanssa, joka pyörittää sisustusverkkokauppaa OMAshopia. Monet sisustustavaroista tulevat juurikin Ilonan verkkokaupan kautta. Ihania tavaroita, kannattaa käydä katsomassa!

Lauantaina otimme vastaan n. 50 bloggaajaa Etelä-Pohjanmaalta. Mukavia juttutuokioita näiden sisustamisesta innostuneiden bloggaajakollegoiden kanssa! Bloggaajat ja linkit heidän juttuihin löydätte facebookista nimeltä SO blogit - eteläpohjalaisia bloggaajia.

Työt jatkuvat. Läheskään kaikki huoneet eivät ole vielä valmiita. Ja ensi viikolla tulevat Glorian koti, Avotakka ja Meidän Koti kuvaamaan. Mediapyöritys siis jatkuu. Hurjaa ja jännää on!

//Keeping busy at the site. Interior design magazines are shooting while we are trying to finish all the rooms. Work continues!

20 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää! Tsemppiä loppusuoralle :-)

  VastaaPoista
 2. Teidän koti on niin kaunis! Odotan jo että pääsen näkemään valmiina. :) Itse en kuulu (ainakaan vielä SOblogeihin mutta www.meidankotiin.blogspot.com tulossa lähiaikoina teidän kodista postaus. Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni! Kiva kuulla että pidät kodistamme, ja että olet tekemässä siitä postauksen. Wau! Olen otettu :) Kiitoksia tsempeistä!

   Poista
 3. Tyylikkäälle ja hyvälle näyttää! Olohuoneen iso ikkuna on ihana! Onko teidän olohuoneeseen tulossa ollenkaan tv:tä? Tsemppiä viimeistelyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ikkunoista aukeaa kyllä kivasti maisema ulos, tykätään tosi paljon. Toivomus ja kova luottamus on että olohuoneeseen ei tulisi televisiota, vaan se olisi sijoitettuna yläkerran ns. arkiolohuoneeseen. Katsotaan kuinka käy sitten käytännössä.... :D

   Poista
 4. En olekaan pitkään aikaan poikennut täällä. Kyllä näyttää komeelta! Varsinkin tuosta ruokailutilasta tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun poikkesit pitkästä aikaa :) Kiitos, ruokailutilaa on kovasti kehuttu!

   Poista
 5. Hienolta näyttää! Odotan jo innolla, että teidän ja muiden messurakentajien talot pääsee näkemään livenä :) Mutta hei, mistä on nuo ihanat lamput ruokapöydän päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ruokapöydän päällä olevat valaisimet ovat Norr11, jotka tilasimme OMAshopin kautta. Tervetuloa messuilla vierailemaan myös meidän kodissamme!

   Poista
  2. Kiitos! :) Ruokapöydän päällä olevat valaisimet ovat Norr11, jotka tilasimme OMAshopin kautta. Tervetuloa messuilla vierailemaan myös meidän kodissamme!

   Poista
 6. Oi miten kaunista! Mikä on tuo ihana lattia?

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Lattia on Timberwisen uutuusmalli Snöhetta, öljyvahattu tammiparketti. Se on ihana jalalle ja todella kaunis.

  VastaaPoista
 8. Hei! Miten/millä olette käsitellyt seinien puupinnat siinä missä teillä on ruokapöytä?

  VastaaPoista
 9. Hei! Ruokailuerkkerissä on näkyvissä hirsiseinä, jota ei ole vielä käsitelty millään. Se pitäisi jossain välissä käsitellä värittömällä puunsuojalla :) Vaihtoehtona on myös sävyttää suojaa niin, että estetään puun keltaisuus.

  VastaaPoista
 10. Kiitos vastauksestasi! Meille jätetään puiset hirsiseinät näkyviin mutta minusta on ollut vaikea löytää sopivan puunsuojan. Haluttaisiin nyt jo tummunut/kellastunut puunsävyn vaaleaksi ja säilyvän vaaleana.. nyt olen juuri kokeillut yhdelle seinälle lipeäkäsittelyä, hirrestä tuli tosi vaalea ja kaunis. Se pitäis myös hidastaa puun keltaisuus.

  VastaaPoista
 11. Hei. Hieno keittiö ja koko talo. Onko Teillä mikrouuni sijoitettuna johonkin?

  VastaaPoista
 12. Hei! Mikroaaltouuni on piilossa kaapissa, jääkaapin vasemmalla puolella.

  VastaaPoista