Preview: Keittiö

moderni mustavalkoinen keittiö
moderni mustavalkoinen keittiö
moderni mustavalkoinen keittiö
moderni mustavalkoinen keittiö

Saanen esitellä meidän keittiön! Moderni mustavalkoinen Luben keittiö. 1mx2m saareke, paljon laskutilaa, ulosvedettävät laatikostot, ja musta "kuutio" jossa tiskiallas ikään kuin piilossa.

Ei vetimiä, mutta hienosti toimivat syvät urat laatikoiden ulosvetoon. Kokeilimme monia eri vetimettömiä eri firmoilta, ja aika monia sai kynsiä hampaat irvessä auki! Sellaisten kohdalla kannattaa heti luovuttaa, ellet halua lisätä ärsytyskierroksia kotisi toimintoihin :)

Valkoiset tasot ovat Silestonea, ja musta Dektonia. Erittäin kestäviä ja laadukkaita tasoja molemmat. Syy siihen, miksemme valinneet myös valkoisia tasoja Dektonista, oli niiden sävyeron ristiriita keittiönkaappien välillä. Dekton oli hieman liian keltainen Luben valkoiseen kalusteväriin verrattuna. Silstone taas mätsäsi täydellisesti. Tasoihin on porattu valmiiksi jo tuotannossa paikat altaalle, liedelle sekä pistorasioille, sillä edes timpuriltamme ei löydy sellaista poraa, että noihin tasoihin saisi reiät! Sen verran kovaa kamaa :D

Koneet saapuvat ensi viikolla, jolloin saadaan kokonaisuus viimeisteltyä. Hana on jo saapunut tontille. Keittiöstä lisää siis myöhemmin.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

//Our modern black and white kitchen from Lube. White countertop from Silestone, and black from Dekton. 


7 kommenttia:

 1. Ihana, en voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana, en voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 3. Tyylikästä! Innolla odotan jo messuja, että pääsen ideavarkaisiin ja ihastelemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Some of the latest trends include porcelain bathroom sink in various color options sink bathroom, designed to add flare to your bathroom project or to match existing wall or counter styles.

  VastaaPoista
 5. Tamä teidän keittiö on niin ihana. Täällä mietinnässä keittiö remontti! Kumpi tasoista on halvempi silverstone vai dektonia? Kumpi käytännössä parempi?
  Terveisin Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silverstone on edullisempi kuin dekton. Molemmat ovat olleet käytännössä hyviä ja kestäviä. Dekton on aavistuksen huokoisempi kuin dekton, mutta helposti putsattavissa. Me oltaisiin otettu myös valkoinen taso dektonista, mutta se oli keittiön kaapinoviin nähden liian kellertävä. Tämän vuoksi valkoiset tasot ovat silverstonea. Voi olla että väri on muuttunut tuosta muutaman vuoden takaisesta, mutta kannattaa verrata muuhun sävymaailmaan, etenkin jos on tulossa valkoiset kaapinovet.

   Poista