Kello tikittää..


Stop, stop, stop! Mihin tämä aika rientää?

Raksalla on täysi tohina, töissä on täysi tohina, ja omassa elämässä yksi suurimmista "tohinoista" käynnissä ;) Markilla on tapahtunut näkyvää paljon, sillä laatoitus on loppusuoralla, parketit on miltei asennettu, valaistus ja sähkötyöt piirua vaille valmiit, listat pian naputeltu kiinni, ja olohuoneen sekä keittiön täyttää kymmenet ja kymmenet eri kokoiset laatikot täynnä meidän kiintokalusteita.

Ensi viikolla on koko Asuntomessualueella lehdistöpäivä ja lopputarkastukset. Sitä seuraavalla viikolla jo DEKO-lehden kuvaukset ja Bloggaajapäivä. Toukokuun lopussa loman aloitus, ja pihan muokkauksen aloitus, päämääränä edes jonkinlainen esittelykunto messuille.

Kiirettä pitää, mutta en valita. On huikeaa nähdä, miten sitä valmista pintaa tulee sitten lopulta tiuhaan tahtiin. Puhumattakaan että säät suosii!

//So busy, so busy... A lot has happened, and yet many things still ahead, before the Housing Fair 2016 in Seinäjoki opens.

2 kommenttia:

  1. Kovasti tsemppiä loppurutistukseen! Harmittaa vietävästi että osui muuta menoa sille blogipäivälle, olisi ollut niin kiva päästä paikalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Lyde! Harmi, ette pääse blogipäivään, mutta tervetuloa sitten messuille! :)

    VastaaPoista