ihana ilta


moderni terassi
asun-lehti
balmuir
modern terrace

Upea aurinkoinen syyspäivä päättyi myös kauniiseen iltaan. Aurinko siivilöi valoa ja lämpöään mäntyjen takaa terassillemme. Iso huivi oli riittävä lämmittämään, enempää suojaa en tarvinnut. Ihanaa että syyskuussa olemme saaneet nauttia mahtavista säistä, kun elokuussa oli jo niin syksyisen koleaa ja sateista.

Rakentamisen viimeisillä metreillä tuntui että on päätös- ja ostoähky. Yhtäkään sisustuslehteä tai -blogia en pystynyt enää katsomaan. Omat sisustusvalinnat olivat lähellä "hälläväliä"-ideologiaa... Annan toki itselleni anteeksi tästä kurittomuudesta, olinhan kuitenkin viimeisilläni raskaana. Hetket ennen messujen alkamista raksalla olivat erittäin hektisiä, ja kiire oli todella hurja. 

Heitin muuton yhteydessä suurimman osan sisustuslehdistäni pois, sillä ajattelin etten enää tarvitse niitä inspiraatioksi. Onneksi muutaman Asun-lehden säästin, sillä niin vaan kummasti on alkanut taas kiinnostaa kauniit sisustuskuvat ja -ideat! :D Talohan ei ole sisustukseltaan lähelläkään valmista, vaikka messuja varten olikin stailattuna ikään kuin valmiiksi kodiksi. Moni nurkka odottaa vielä sisältöään, ja onhan sisustus aina muuttuva, kerrostuva kakku, jota muokataan sen hetkisen mielen ja maun mukaan.


//Enjoying beautiful, warm, autumn evening here at the terrace.