työpöydälläTässä tilassa, tällä pöydällä bloggaan, inspiroidun ja haaveilen. Näen tästä tuolista järvelle saakka, jota nytkin vähän väliä vilkaisen, tätä postausta tehdessäni. Järvinäkymä toisen kerroksen jokaisesta ikkunasta (paitsi siitä joka suuntaa tielle) yllätti meidät positiivisesti. Jotenkin ajattelimme hölmöinä, että ainoastaan meidän makuuhuoneesta, joka on lähinnä järveä, olisi järvelle suora näkymä. Yllätys oli melkoinen, kun toinen kerros kohosi hirsistä, ja pääsimme näkemään ensin tikapuiden, sitten runkopuiden varassa, mitkä näkymät ikkunoihin tulisivat. Tiedän alueelta yhden talon, jossa isäntä kiipesi puuhun katsomaan, näkyisikö järvelle heidän tontiltaan toisesta kerroksesta :)

Musta raskas työpöytä kaipaisi kevyemmän, vaaleamman tuolin kaverikseen. Jos minulla olisi valta ja voima, näkisin mielelläni tässä kauniin tammisen Y-tuolin. Tuolilla on vain niin suolainen hinta, että aivan heti se ei tällä Markillä näy :)

p.s. Tuo budjettiversio "le sac"-paperipussista on Biltemasta :) Muutamalla eurolla sai neljä 125l paperista säkkiä!

//My office.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen työpiste! Ja täällä myös haaveillaan Y-tuolista. No, ehkä vielä joskus...
  Tein itse joku aika sitten omat DIY-versiot le sac -paperipussista ja jaoin myös printattavan kuvan jonka voi siirtää pussin kylkeen. Toimisi varmaan noihin bilteman pusseihikin mainiosti. Printattava löytyy täältä.

  VastaaPoista
 2. Messukäynnillä muun muassa juuri tuota kaikkialle ulottuvaa järvinäköalaa yläkerrastanne huokailin. Mahtaako siellä olla helppo keskittyä muuhun kuin sen ihailuun, ainakaan näin aluksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kieltämättä vieläkin pysähtyy joskus sitä oikein kunnolla ihmettelemään :)

   Poista
 3. Kyllä tuossa kelpaa työskennellä. Järvinäkymä on kyllä kiva! :)

  VastaaPoista