ripaus sinistä


timberwise snöhetta
house doctor
viherkasvi
balmuir, house doctor
timberwise snöhetta
desenio, balmuir
ikean paperivalaisin
desenio make it simple but significant
kolmijalkalamppu

Elämä Markilla arkistui kun mieheni kesäloma päättyi eilen, ja ihana neljän viikon "honeymoon" uuden talon kanssa päättyi. Viimeisten neljän viikon aikana olemme muuttaneet, purkaneet laatikoita ja kasseja toisensa perään. Mietitty mihin tavarat kuuluisi ja mille hyllylle tulee mitäkin tavaraa. Heitetty ja tungettu tavaraa kaappeihin, parempia organisoimisen aikoja odottamaan.

Ihmetelty onko kaikki tämä todella meidän?

Sanotaan, että rakentamisen jälkeen iskee totaalinen väsymys, ja pienet rakentamiseen liittyvät tehtävät tuntuvat liian raskailta toteuttaa. Kyllä näin meilläkin on hieman päässyt käymään, mutta siihen on varmasti vaikuttanut juniori, ja hänen ihmettelynsä. On haluttu hiljentyä ja rauhoittua, tutustua uuteen perheenjäseneen. Paljon on kuitenkin vielä viimeisteltävää ja työtä on jo vähän aloitettukin. Ajatuksissa ja ideoissa siintää myös useita ajatuksia sisustamiseen liittyen. Hankintoja tulee edelleen tehdä, ja niitä on itse asiassa nyt kiva rauhassa toteuttaa, kun on saanut hetken ajatella mitä ja miksi jotain tulee hankkia. Ei vain messujen näkökulmasta, kuten tähän saakka. Uudet, ihanat tilat saavat pään pyörälle kaikista mahdollisuuksista. Minä kun pidän vaihtelusta ja sisustuksen muokkaamisesta!

Muuttamisen yhteydessä on löytynyt paljon jo unohdettuja tavaroita. Kuten kuvassa näkyvät siniset tyynynpäälliset. Toinen ikeasta ja toinen diy.

//Something old and blue.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti