Casa Cook -hotelli

Eksyin matkakuumeissani Tjäreborgin sivuille, ja katseeni kiinnittyi uutuushotelliin, Casa Cookiin. Klikkasin hotellin esittelyn sekä kuvat auki, ja leukani kirjaimellisesti loksahti alas. Kuva kuvalta silmäni laajenivat varmasti melonin kokoisiksi, kun hämmästelin miten mieletön hotelli ja sen kutsuva sisustus on aikaansaatu Rhodokselle. Kaukana ketjuhotelleista, tavallisista kolkoista aulatiloista, pelkistetyistä ja tylsistä hotellihuoneista on nimittäin kyseinen hotelli. Katsokaapa vaikka!


Ällistyttävää, eikö totta! :) Casa Cook -hotelli todella henkii ajanmukaisia trendejä. Hotelli on persoonallinen, rento, maanläheinen, tyylikäs mutta kotoisa. Kansainvälisiä sisustustrendejä yhdistettynä yksilölliseen arkkitehtuuriin sekä laid-back biitsityyliin. Kaiken tämän lisäksi hotellin sisustuksessa suositaan paikallisia tuotteita sekä designia.
Kaunis hotelli tarjoaa kaiken lisäksi myös erittäin terveellistä ja hyvän näköistä ruokaa, siihenkin puoleen on siis panostettu yhtä lailla kuin silmänruokaan!
Loistavaa työtä hotellin suunnittelijoilta, sanon minä. Tämä jos mikä hotelli kiinnostaa trendikkäitä matkaajia, sisustusintoilijoita, terveysihmisiä, boheemia porukkaa, sekä kaikkia rennosta, tyylikkäästä ja kauniista hotellista ja sen elämästä nauttiville. Itse kuulun siihen ryhmään, joka matkustaa aktiivisesti, mutta olen ollut vain kolme kertaa elämässäni ns. pakettimatkalla. Tuntuu, ettei matkatoimistoilla ole ollut tarjota itselleni paikkoja tai hotelleja, jotka olisivat houkuttelevia tarpeeksi. Olen myös tietoisesti pyrkinyt aina välttämään turistirysiä. Mutta pelkästään näin kauniin hotellin vuoksi olen valmis varaamaan matkan Rhodokselle :D

Kaikki kuvat sekä lisätietoa hotellista löydät heidän sivuiltaan. Suomesta valmismatkoja tähän hotelliin tarjoaa Tjäreborg.

Oi että...En pääse yli enkä ympäri tästä hotellista ja sen mieleenpainuvasta sisustusmaailmasta. Tänne on päästävä.

//Simply stunning hotel Casa Cook Rhodes. I wish I could go there!