Onnistunut sisustushankinta

Kuten tässä postauksessa kerroinkin,  on sisustushankintojen listan kärjessä tällä hetkellä arkiset asiat. Elämää helpottavat, organisoivat ja edesauttavat tuotteet. Kuten naulakot :)

Hiihtolomalla ostoskoriin klikattu Granitin puinen naulakko toimitettiin kotiovelle pari päivää sitten. Olen jo kauan puisia naulakoita himonnut, ja etenkin tätä Granitin yksinkertaista ja tyylikästä. Hieman pelkäsin, olisiko se laadukas ja miten puiset nupit kestäisivät käytössä. 

modern wooden hanger


modern wooden hanger
Voin kuitenkin todeta, että parin päivän käytön perusteella naulakko on jo hintansa haukkunut! Suosittelen naulakkoa lämpimästi! Se on laadukkaan tuntuinen, kestävä, miellyttävä silmälle, sekä hinta on kohtuullinen. Naulakon löydät täältä.

scandinavian utility room

Meidän kodinhoitohuone on nerokkaasti arkkitehti Anssi Lassilan toimesta suunniteltu. Se on alakerran vaatehuoneen yhteydessä, joka taasen on aulan ja sen sivussa toimivan eteisen yhteydessä, johon jätetään kengät ja takit. Kodinhoitohuoneeseen pääsee kahta kautta, eteisen ja myös keittiön läheisyydessä olevan oven kautta. Tilan pääsee kulkemaan läpi molempiin suuntiin. Käytännössä osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi!

Kodinhoitohuone sai hyvän lisän nyt tästä puisesta naulakosta. Vielä puuttuisi muutama hylly sekä katosta roikkuva henkariteline. Nämä hankinnat odottavat niin kauan, jahka pääsen vierailemaan Ikeassa. Sieltä on pohdinnassa jo aikamoinen lista tuotteita, joten päästävä olisi pian :D

//Our utility room and the new wooden hanger.