Oma hetki ja Asun-lehtiVauva tuhisee tyytyväisenä vaunuissa. Edes parin kymmenen metrin päässä meluava auraava traktori ei häntä häiritse. Aikamoiset unenlahjat on poitsulla! Äitiinsä tullut :) Itse pystyn nukahtamaan lähes poikkeuksetta mihin vain, koska vain. Taustalla pauhaavat äänet vain edesauttavat unten maille saapumista. Parasta on nukahtaa lentokoneeseen, junaan tai autoon. Auta armias, jos työmatkalla joutuu keskustella junassa jonkun kanssa aamulla, niin joutuu tehdä kovasti töitä että pysyy hereillä ja keskustelussa mukana :D

Vauvelin pitkien päikkäreiden aikaan on hyvä istahtaa alas, juoda iso kupillinen kahvia ja lukea lehtiä. Asun-lehden uusin numero on saapunut jälleen koteihimme ilahduttamaan ja inspiroimaan, joten se valikoitui tänään tottakai tähän hetkeen. Lue uusimmasta Asun-lehdestä esimerkiksi Etelä-Pohjalaisen menestyneen flikan, eli Annaleena Hämäläisen upeasta kodista. Annaleena on luova johtaja Hakola-huonekalufirmassa, josta meidän kaikki sohvat, sekä upea mustaksi pestattu Woody-ruokapöytämme on.


Oma hetki on rentouttava buuttaus päivän tohinoissa, mutta vain hetken. Ei sillä, että se keskeytettäisiin liian aikaisin, vaan sillä että kun vauveli on nukkunut tarpeeksi kauan, tekisi mieli mennä hänet herättämään! Haistella taas pörröpäätä, nauraa vedet silmissä hänen kikatukselleen, ja ihmetellä yhdessä kodin jokaista nurkkaa, listaa, pistorasiaa, johtoa ja luonnollisesti käydä nappaamassa jokaisen ikkunan sälekäihtimesta kiinni lujasti :)

Today is a good day <3 I hope you have it also!

//My moment with the latest Asun -interior magazine issue.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti