10 faktaa meidän kodista


1. Ostimme tähän kotiin kolme sohvaa sekä ruokailupöydän koeistumatta, tai näkemättä niitä livenä ollenkaan. 

2. Kuulun Könnin kellonrakentajien sukuun, ja meillä onkin yläkerran aulassa aito könninkello, jonka edesmennyt paappani on tehnyt.


3. Keittiöstämme löytyy aina sipulia, kahvia, salaatinkastiketta, jäätelöä ja sitrushedelmiä. 

4. Mieheni on pesuainehamstraaja, ja meillä on yksi kaappi täynnä toinen toistaan kirkkaampia purnukoita kylpyhuoneeseen, keittiöön, lattiaan ja peileihin. Itselleni riittäisi etikka ja mäntysuopa.

5. Rakastan valokuvia, mutta en ole kuitenkaan saanut aikaiseksi teettää vielä yhtäkään valokuvajulistetta saati kehystää ja ripustaa sellaista kotimme seinälle. 


6. Osaan karsia tavaraa todella rajulla kädellä. Kierrätän, lahjoitan ja heitän menemään surutta paljon tavaraa joka vuosi. En kuitenkaan pysty luopumaan yhdestäkään niistä kymmenistä ja kymmenistä kynttilänjaloista, joita hamstraan. 

7. Minulla on pakonomainen tarve suoristaa räsymattojen lankareunoja. En siedä että ne on takussa tai kääntyneet toiseen suuntaan :D Onneksi meillä ei ole niitä ollenkaan, ja tästä syystä ei varmasti tulekaan.

8. Meillä on ollut ruokailutilassa käytössä jo kaksi vuotta pinnatuolit, jotka on ostettu vanhempieni ensimmäiseen yhteiseen asuntoon 70-luvulla.


9. Rakastan koreja, laatikoita, kangaskasseja sekä paperipusseja, kuten yllä olevista kuvista näkyy.

10. Perjantaisin meillä on aina itsetehtyä pitsaa! Namskis!

Ihanaa perjantai-illan jatkoa!

//10 random facts about our home and living.