inspiraatio: valaistus

kuvat: Pinterest

Valaistukselta vaadin ensisijaisesti tunnelmallisuutta ja muunneltavuutta. Valaistuksen tulee tukea talon sisustusta, sekä luoda viihtyisyyttä ja kotoisuutta. Migreenipotilaana en voi sallia talooni kirkkaita yksittäisiä valonlähteitä, vaan valaistuksen tulee olla mahdollisimman hajautettua, epäsuoraa ja säädettävää. Hyvän valaistuksen ei tarvitse olla kallis tai monimutkainen. Oikein suunnatut valonlähteet, oikeissa paikoissa, oikeaan aikaan on tärkeämpää kuin kalliit erikoisratkaisut. 

Olen vähän mörkö, sillä viihdyn erittäin hyvin hämärässä. Olen aina se, joka sammuttelee valoja ja säätää valot mahdollisimman pienelle. Voisin istua kaikki lounaat ja illalliset pelkässä kynttilänvalossa. Kammoan liian kirkkaasti valaistuja kylpyhuoneita, vessoja ja olohuoneita. Toki jokaiseen tilaan vaaditaan hyvä yleisvalo, että näemme siivota. Valoa voi kuitenkin rakentaa kerroksittain, ja säädöillä voidaan vaihdella tilan fiiliksiä.

Markin valaistus tulee olemaan yksinkertainen, muutamalla tuotteella toteutettu mutta kymmenittäin valopisteitä sisältävä ratkaisu, jossa himmentimiä on vaikka muille jakaa :)

// The lighting should support the interior of the house, as well as to create comfort and cosiness. Our lighting will be simple, there will be lots of lights and many dimmers :)


0 kommenttia:

Lähetä kommentti