Valaistussuunnitelma: Valaisimet sisätiloihin


modernit ledkohdevalaisimet


Kun taloon on suunniteltu noin 70 ledkohdevalaisinta, on tarpeen miettiä mistä löytää parhaimman hinta-laatu-suhteen omaavan valaisimen? En halua enää kokea sitä tunnetta, kun sydämeni jätti lyöntejä väliin nähtyäni ensimmäiset tarjoukset valaisimista, joiden loppusummassa koreili viisinumeroisia summia! Ei todellakaan ajateltu laittaa niin montaa tonnia valaistukseen, vaikka tärkeä se meille onkin.

Mutta, nyt sisustussuunnitelijamme on löytänyt meille ehdotuksen täydellisistä valaisimista. Kyseessä on Illuxtronin Fluxe -valaisin, jolla on monia hyviä puolia:
  • hyvä valoteho ja yleisvaloksi soveltuva valonjako
  • sopii sisätiloihin, kylpyhuoneeseen ja ulos
  • matala upotussyvyys (60-70mm)
  • himmennettävä
  • alhainen lämpötila
  • mattapinta

Valaisin on kivan modernin näköinen. Erityistä plussaa tuo se, että valo itsessään on syvemmällä valaisimessa, ja valonjako on valaisimen pinnassa tasainen etulasin ansiosta. Valaisin on monikäyttöinen, ja uutena värinä saatavilla myös mustana. Siis täysin perfect meille. Hintakaan ei päätä huimaa, vaan päästään huomattavasti pienempiin, nelinumeroisiin summiin. 

Valaisimia tulee seuraavasti:
46 kpl Illuxtron Fluxe 75 / valkoinen kiinteä (1.krs + 2.krs)
15 kpl Illuxtron Fluxe 75 / musta kiinteä (päärakennus ja sauna)
6 kpl Illuxtron Fluxe 90 / valkoinen suunnattava (olohuone)

Näitä ja ledvalonauhaa siis tilaukseen, niin valaistus on suurimmaksi osaksi hoidettu :)

//We've found the perfect lights! Illuxtron Fluxe led spot lights are modern, suitable for indoor, bathroom and outside, dimmable and especially affordable.