valaisimet: keittiö

musta moderni valaisin

Vaikka valonarka mörkö olenkin, rakastan kauniita valaisimia. Markin yleisvalaistus tullaan hoitamaan ledkohdevalaisimien avulla, mutta taloon mahtuu myös muutama riippuvalaisin. Nimittäin keittiöön, tason päälle ikkunaseinälle sekä ruokailupöydän päälle. Nämä valaisimet saisivat mustia, jotka korostuisivat vaaleasta taustastaan.

Tässä muutamia valaisinhimotuksia, jotka voisivat tulla kyseeseen keittiön ikkunaseinälle:

  •  Artekin A110 riippuvalaisin on tuonut tavallisten suomalaisten koteihin designia jo vuodesta 1952, ja sen tyylikäs muotokieli puhuttelee edelleen vahvasti. 
  • Toinen klassikko 1950-luvulta tässä porukassa on Mantis by Schottlander, jonka varjostimen muoto on hyvin veistosmainen, ja valaisin kokonaisuutena on hyvin elegantti.
  • Daroen Bell+ -valaisin on uutuus Tanskasta, joka on kahminut palkintoja alan messuilta ympäri Eurooppaa. Valaisinta voi suunnata siinä olevan "kapulan" avulla, joten valaisin sopisi täydellisesti keittiötason päälle.
  • Toinen uutta tuotantoa oleva valaisin on suomalainen Pasila. Valaisin on saanut innoituksensa nykyarkkitehtuurista, ja sen muotokielessä on terävien ja pyöreiden muotojen yhdistäminen modernilla tavalla.

//I adore beautiful lamps. Here are few my favorite options for the kitchen.

2 kommenttia:

  1. Upeita valaisiamia kaikki! Meillä odottaa musta Pasila tv-huoneen seinälle pääsyä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Voi, teille tulee Pasila. Ihanaa! Se on todella kaunis valaisin.

    VastaaPoista