Asuntomessut avataan huomenna


Jännittäviä ja ikimuistoisia aikoja. Samaan aikaan kun Seinäjoella juhlittiin Provinssissa, Markilla tehtiin vielä 14-tuntisia päiviä yksityiskohtien viimeistelyssä ja meille syntyi pieni suloinen poika! Päivät täynnä touhua ja kiirettä, ja samalla vauvantuoksuista elämää, jossa ajalla ja paikalla ei ole merkitystä.

Kahden vuoden työ talon parissa on saatettu päätökseen ja Asuntomessut avautuu huomenna, ja olette kaikki erittäin lämpimästi tervetulleita myös Markille, kohteeseen 19. Toivottavasti nautitte messuista, taloista ja meidän kodista.

Päivittelen taas blogia kertoen miten loppuaika Markille meni ja muista meidän sisustukseen liittyneistä päätöksistä, kunhan saadaan arki rullaamaan ja hetken nautittua pienen miehen ohjaamista päivistä. Meidän elämä rauhoittuu nyt pienen tuhisijan ympärille.

//Housing Fair starts tomorrow. Our family grew bigger with one small baby boy just before the Fair. Now it's time to enjoy and relax a little bit before the new blog post. Talk to you all soon again!

10 kommenttia:

 1. Oiiii,Onnea kaikesta tapahtuneesta. Tulen ehdottomasti vierailulle. Olen seuraillut blogiasi,IHANA KOTI teillä nyt valmiina!! Sait varmaan taulutaiteilija-ystävältäni "terveisiä" tässä kevään aikana,bloggaajien tapahtumassa 😊 Piti meidän tulla kurkkimaan,ennen messuja,mutta on ollut niin haipakkaa. Nyt lähiaikoina olen ehdottomasti tulossa.
  Jaksaa vielä hetken,Ennenkuin teille koittaa h-hetki! 😊 Hyvin ootte vetäneet!! 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Kiva kuulla että olet seuraillut blogiani ja pidät kodistamme. Sainkin terveisiä ystävältäsi blogitapahtumassa. Tervetuloa messuille tutustumaan kotiimme! :)

   Poista
 2. Paljon onnea! Minäkin tulen ehdottomasti messuille ja tutustumaan teidän taloon. Nauttikaa te tuhisijasta <3

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Teidän koti oli suosikkini asuntomessuilla.Yleensä en hirsitaloista innostu, mutta teidän koti on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla että innostuit hirsitaloista. Kannatetaan ajatusta! :D

   Poista
 4. Onnea tuhannesti perheenlisäyksestä!!! :) Meilläkin raksa-aikana oltiin raskaana ja oli kyllä raskasta, huh. Tulemme nuorimmaisen kanssa heinäkuun lopulla visiitille ja odotan kovasti talonne näkemistä! Kuvissa ainakin on upean näköinen! -J- hirsitalohelsinkiin.blogspot.com (en jaksa kirjautua, mutta minä se olen :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olihan tuo vähän rankkaa olla raskaana, turvoksissa kuin mikä, ja jalat ihan poikki hetken seisomisesta. Mutta selvittiin ja nyt meillä on suloinen pieni poika ja ihana koti, johon päästään pian muuttamaan. Kaikki oli vaivan arvoista :)

   Poista
 5. Paljon onnea perheenlisäyksestä <3
  Tullaan ensi viikolla tutustumaan teidän taloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tervetuloa messuille ja meidänkin taloon!

   Poista