markki sisustuslehdissä

honka markki
talo markki
talo markki
talo markki
talo markki

Kun rakentaa kotinsa Asuntomessuille, julkisuus on taattua. Median edustajia kävi Markilla kuvaamassa jo toukokuun alusta lähtien aina kesäkuun loppuun saakka. Talon ollessa puolivalmiina (puhumattakaan pihasta! :D) valokuvaajia varten stailattiin muutamia valmiita nurkkia kuvauksia varten otsa hiestä märkänä. Toimittajia ja valokuvaajia tuli ja meni. Toimittajien määrästä menin sekaisin heti alussa.

Kotimme vilahtaa useassa eri sisustuslehdessä, josta olemme tosi ylpeitä ja kiitollisia. Eniten pidin Uusi Koti -lehden sekä Glorian koti -lehtien jutuista, jotka ovat laajempia, useamman aukeaman juttuja. Saatiinpa mekin pönöttää (kirjaimellisesti!) parissa jutussa. Muistan hyvin tuon loppuraskauden olotilan, turvoksissa kuin pesusieni, ja se kyllä näkyy kuvissakin :D

Myös sosiaalisessa mediassa on kehuttu niin meidän ruokailuerkkeriä, keittiötä kuin myös pojan huoneen loft-henkistä sänkyä. Suuret kiitokset kaikille bloggaajille ja kehuja antaneille! Ne lämmittävät sydäntä todella. Oma koti kun on aina henkilökohtainen asia ja paljon tunnetta täynnä.

//Our home in different interior design magazines. Thank you for all the positive comments and pictures shared in social media!

2 kommenttia:

  1. Markki oli oma suosikkini messuilla, tunnelma oli tosi kiva!

    Saisiko kysyä, mistä hankitte parvisängyn?

    Löytyikö valmiina vai mittojen mukaan?

    VastaaPoista
  2. Oi kiitoksia Maija! Parvisänky on tehty mittojen mukaan paikan päällä, meidän osaavan timpurin toimesta! Voin tehdä blogiin sängystä jutun joskus, johon liitän mukaan piirokset.

    VastaaPoista