puoliväli saavutettu


Asuntomessut ovat puolessa välissä! Yllättävän nopeasti ja (henkisesti) helposti on mennyt. Toki, kun päivämme täyttää pienen miehen ihmettely ja helliminen, on ajatuksemme olleet kovasti muualla kuin messuissa. Kerran olen ehtinyt piipahtaa messuilla ja kohteessamme. Kieltämättä hieman ahdisti kun seurasi väkimäärän tuloa ja menoa sisään ja ulos omasta kodista. Olisi tehnyt mieli jäädä juttelemaan jokaiselle ja esittelemään ratkaisujaan :)

Pihalla jouduimme suojaamaan juuri laitettua liuskekivialuetta pihamatoilla. Koska puutarhan teko meni viime hetkeen, kivituhka ei ehtinyt asettua ja kovettua kunnolla. Hiekan määrä olisi ollut valtava sisätiloissa ilman pihamattoja. Sääli jättää kaunis kiveys näkemättä messuvieraille, mutta lattioita suojataksemme näin oli tehtävä.

Kokonaisuudessa kaikki suojaukset ovat onnistuneita. Suuremmilta vahingoilta on vältytty ja voimme huokaista sen suhteen helpotuksesta jo hieman. Joku urpo oli varastanut keramiikkarasian yläkerran vessasta, mutta se on tällä hetkellä ainut tavara joka on kadonnut.

//The housing fair has reached its halfway. Protective carpets both in- and outdoors have functioned well, and we have luckily no major damages.

2 kommenttia:

  1. Ihana koti teillä. Käytiin messuilla ja ihastuin tähän kovasti. Mielestäni alueen tyylikkäin mut samalla kodikkain talo.

    VastaaPoista
  2. Viikon päästä ollaan viimein tulossa! Innolla olen odottanut messuille pääsyä, nyt kun omassa talossa on juuri katto tekeillä. :)
    Paljon onnea teille perheenlisäyksestä ja toivon, että aika menee nopsaan, jotta pääsette muuttamaan omaan kotiin.

    VastaaPoista