nuotiopaikka


Koska Markille tehtiin ulkosauna, tuntui että tämä "omamökkipihassamme" vaatii rinnalleen ehdottomasti myös nuotiopaikankin! Ajatus makkaran paistosta lauantai-iltana saunan jälkeen, omassa pihassa, perheen ja ystävien kanssa, oli kieltämättä ohittamaton.

Pinterest -kansiossani "Outdoor firepit" on monta ihastuttavaa ulkotulialuetta, joista saimme inspiraatiota myös omaan nuotiopaikkaamme. Pihasuunnittelijamme Tommi Heinonen ideoi nuotiopaikan taustaksi, ja aluetta rajaamaan, halkopinon. Se onkin oiva vastapaino rouheudellaan talon modernille ulkoilmeelle.

Asuntomessuille taloa tehdessä aika on rajallinen, ja meidänkin tuli ottaa ajan loppuessa käyttöön suunnitelma B. Tästä syystä nuotiopaikan virkaa toimittaa vanha maalattu kaivonrengas. Mutta täytyy myöntää, että tämä sopii tyyliimmevallan mainiosti ja mustaksi maalattuna rengas näyttää jopa coolin modernilta, ainakin omaan silmääni :D Myös penkit voivat tulevaisuudessa vaihtua tuoleiksi, mutta ainakin tämän syksyn hirsipöllit toimivat hyvin.

//Our outdoor firepit.