Halloween part 1

halloween viiri
talo markki halloween table setting
talo markki table setting tom etch
table setting autumn
talo markki halloween table setting ghost

Böööööö!!

Halloween on lempijuhlani! Pieni lapsi minussa heräsi totisesti, kun sain Jenkeissä asuessani todistaa Halloweenin juhlintaa. Ihastuttava pieni kaupunki Long Islandilla verhoutui Halloweenina kummituksiin, noitiin, kurpitsoihin, heinäpaaleihin, kynttilöihin, hämähäkinseittiin ja tekohautoihin. Upeat, isot,  Long Islandin talojen etuterassit olivat täynnä toinen toistaan kekseliäämpiä koristeluita. Kuten tiedätte, kaikki on isoa ja suurta Amerikassa, ja Halloween ei ollut tästä poikkeus.

Tunnelmalliseen Halloweeniin toi oman ihanuutensa iloiset ja jännittyneet lapset, jotka olivat kaikki pukeutuneet veikeisiin naamiaisasuihin. Kiljahdellen he juoksivat talosta toiseen, ja saivat läjäpäin karkkia. Meidän perhe sai ottaa osaa myös näihin karkeloihin viimeksi kaksi vuotta sitten, kun teimme sinne syyslomareissun. Olihan siinä suomalaisilla lapsilla ihmettelemistä karkkimäärässä, jonka saaliiksi saivat parin tunnin "trick or treat" -reissussa :D

Sovimme jo taloa rakentaessa, että järjestetään joka vuosi kavereille sitten aikuisten Halloween -bileet. Tänä vuonna skippaamme kuitenkin nuo bileet kun poitsu on vielä niin pieni. Juhlitaan siis kahden aikuisen kesken. Mutta ensi vuonna räjähtää! :)

//Happy Halloween!!!