Ostoksia Ikeasta

talo markki

Hyvää sunnuntaita kaikille! Toivottavasti viikonloppunne on sujunut rattoisasti? Meidän viikonloppuun on sisältynyt kuusien istutusta (siitä lisää myöhemmin), kaupungilla ostoksilla käyntiä, kavereiden treffailua, ulkoilua ja lapsentahtista hidasta elämää :)

Eilen vauvelin nukkumaan mentyä listattiin sisustukseen liittyviä tavaroita mitä meiltä puuttuu. Listasta tuli aika pitkä, mutta kiirettä useimmilla näistä hankinnoista ei ole. Listan kärkeen, ja yhdeksi kiireellisimmäksi hankinnaksi, nousi kuitenkin eteisen kuramatto. Kaikkien suurten ja pienten sisustushankintojen tavaratalo Ikea, nousi taas heti käsittelyssä mieleeni, etenkin kun miehellä on Tampereelle reissu ensi viikolla. Ostoslista sinne varmaan sattuu tippumaan hänen käteensä ulko-ovella :D Pohdin, josko tuollainen kuvassa näkyvä Ikean silsalmatto olisi hyvä eteisessä? Siihen saisi jäädä suurimmat kurat ja pölyt sekä kosteus.

Eteiseen olisi hyvä saada myös penkki, jossa voisi laittaa itselle ja lapselle kenkiä jalkaan. Ikean mäntyinen penkki olisi kiva, hieman lämpöä tuova elementti valkoharmaassa eteisessä. Tuon penkin voisi myöhemmin maalata mieleisekseen....Mielessä on edelleen myös musta sohvapöytä, jollainen meillä olikin messujen aikaisessa sisustuksessa. Se pöytä oli Round-sohvapöytä Hakolalta, jota emme kuitenkaan lunastaneet itselle. Tuolloin olin päätös- ja ostoähkyssä ja tein meille vain välttämättömimmät hankinnat. Musta sohvapöytä sopi kuitenkin hyvin vaaleanharmaan sohvan pariksi, joten ehkä sellainen vielä joskus meiltä löytyy...

Perinteisesti Ikeasta tarttuu myös mukaan aina kynttilöitä, niin kruunu- kuin pöytäkynttilöitäkin. Astioita, säilytyskoreja ja muita pieniä sisustustavaroita tulee aina napattua ostoskärryyn. Kasveja olen myös monesti ostanut, ja vaihtelevalla menestyksellä niistä huolehtinut. Myös lamppuja tarvitsemme lisää. Mielessä on vaihtaa makuuhuoneen House Doctor -lamppu saunatuvalle ja saada meidän sängyn molemmin puolin helposti säädettävät, pienemmät kohdevalaisimet.

Varmaan jokaisessa sisustusblogissa vilahtava meriheinäkori olisi myös kiva saada :)

//Current wants from Ikea.

2 kommenttia:

  1. Mukavanoloinen blogi ja aivan IHANA koti sinulla, sait uuden lukijan minusta! Seinäjoki oli valitettavasti turhan kaukana etten päässyt tänä vuonna messuille kotiasi livenä ihastelemaan, mutta hirsitalot ovat sydäntä lähellä ja usein itsekin arvon, että pitäisikö sellainen joskus rakentaa...:)

    Tuota mattoa Ikeasta olen itsekin katsellut, siitä kai oli jo vähän tulossa "blogimatto", tai yksi niistä. Svärtan-pöydät taas myytiin todella nopeasti loppuun, jäin miettimään sitä itse enkä sitten saanut omaani. Noh, en olisi sellaista oikeasti edes mihinkään tarvinnut..:)

    VastaaPoista
  2. Hei Minna! Kiitos viestistäsi ja sanoistasi! :) Mukava kuulla myös että pidät hirsitaloista. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle. Sinulla on kiva blogi!

    VastaaPoista