Rapujuhlien koristelu


Vietimme erittäin hauskan illan lauantaina ystäviemme seurassa rapujuhlien merkeissä. Sopivaa päivää kaikille etsittiin jo kuukausia sitten, ja vihdoin viime viikonloppuna saimme väen kasaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Hyvin ehtii vielä lokakuussakin rapuja mussuttaa :)

Ruokailuerkkerimme on erinomainen tila koristella juhlaan ja teemaan sopivaksi. Yksi kavereistamme kommentoikin osuvasti, että tila on kuin ravintolan tunnelmallinen loosi. Ripustin jouluvaloja ja viirinauhaa kattoon ja ikkunaan. Pöytäliinaksi vanha ikean valkoinen lakana ja Anttilan löytökorista aikoinaan ostama punainen ruutuliina etuosaan tuomaan väriä. Ravut korostuivat hienosti valkoista liinaa vasten kuten myös muut punaiset yksityiskohdat, kuten nimikyltit, laulunsanat ja rapuveitset.

Yksinkertainen, mutta onnistunut kattaus mielestäni. Kynttilät ja ledivalot olivat ainoat valonlähteet koko iltana erkkerissä, ja tunnelmallista oli! Kuvat on napattu iphonella juuri ennen vieraiden saapumista, josta ei välttämättä saa todellista kuvaa miten kivasti valot loivat tunnelmaa...

Pidittekö te rapujuhlia syksyllä? Millaiset koristelut teillä oli?

//Crayfish party decoration.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti