kirpputorilöytöjä

mustat baarijakkarat
musta baarituoli
musta baarituoli
musta baarituoli
musta baarituoli

Olen aina rakastanut käydä kirpputoreilla. Muistan kun aikoinaan yläasteella (20 vuotta sitten!) vaihto-oppilaamme Ruotsista pukeutui aina coolisti, joka päivä eri vaatteisiin. Ihmettelin tuolloin mistä hän vaatteensa ostaa, ja miten hänellä on niihin varaa. Kunnes paljastui, että hän osti muutamalla markalla vaatteensa kirpputorilta! Pyysin häntä viemään minut joskus myös kirpputorille, sillä niin kiehtovalta kuulosti hankkia hyvännäköisiä vaatteita edullisesti. Tuosta päivästä saakka olen intohimoisesti kolunnut kirppareita säännöllisesti. Ensin teininä vaatteiden perässä, sitten hieman vanhempana kirjojen, kodin tekstiilien ja lasitavaran perässä, ja nykyään myös huonekalujen ja kaikkien näiden + lastenvaatteiden perässä.

Aina ei kuitenkaan ole aikaa kirppareille. Ratkaisu tähän ongelmaan olisi nettikirpparit, joiden tuotevalikoimaa voi katsastaa aina kun on aikaa ottaa kännykkä käteen. En tiedä onko se nostalgisuutta perinteisiä kirpputoreja kohtaan, mutta olen jostain syystä hieman karttanut nettikirppiksiä. Niitähän on pilvin pimein, ja yritänkin nyt saada niistä selkoa mitkä niistä olisivat itselleni hyödyllisimpiä.

Ensimmäisen facebook-kirppisoston olen jo kuitenkin tehnyt! Nimittäin nämä baarijakkarat! Meillähän oli messujen aikaisessa stailauksessa nämä Hayn jakkarat. Ne olivat tyylikkäät ja sopivat täydellisesti sisustukseen. Mutta. Huonoselkäisenä en voi hyväksyä meille selkänojattomia baarijakkaroita. Ajattelen, että myös vieraat tykkäävät istuskella iltaa saarekkeen ympärillä selkänojallisissa tuoleissa paremmin :) Sen tähden aloin metsästää meille uusia jakkaroita. En ole vieläkään löytänyt mieleisiäni, joten etsintä jatkuu...Siihen saakka nämä Ikean baarijakkarat kelpaavat mainiosti. Näissä on muuten todella hyvä istua! Kannattaa kokeilla!

Tuolit löytyivät Seinäjoen lähialueen kirppiksen kautta. Maksoin näistä kahdesta, kunnoltaan uutta vastaavista tuoleista, yhteensä 50e.

//Second hand finds.