Eteisen puinen penkki


Käytännöllinen ja toimiva eteinen tarvitsee mielestäni tason ja istuimen. Tason, johon voi laskea laukun ja heittää huivin. Istuimen, jossa voi laittaa kengät jalkaan itselle ja lapselle. Löysimme Ikeasta täydellisen kokoisen penkin meidän eteiseen, joka toimii juurikin näin! Kyseessä on massiivimäntyinen Nornäs-penkki, jossa on viimeistelemätön pinta. Penkin voi antaa ikäytyä kauniisti, tai sen voi myös vaihtoehtoisesti maalata tai öljytä. Näin "tuoreena" vaalea mänty näyttää kauniilta, joten katselen sitä mielelläni tällaisena. Mielessä on kuitenkin maalata se joskus vaaleanharmaaksi. 

Kuten aina Ikean tuotteissa, kasausohjeet olivat selkeät, ja penkki oli nopeasti kasattuna! Ehkä olisin tarvinnut enemmän tekniikkalegoja lapsena, sillä mielestäni tällaiset kasausprojektit ovat hauskoja! Olen kasannut yhteen aikaisempaan asuntooni kokonaisen Ikean keittiön, enkä sitäkään muistele pahalla :)

p.s. Onnea 99-vuotias Suomi! Ensi vuonna onkin juhlaa kerrakseen kun rakas kotimaaa juhlii pyöreitä. Yleensä katson linnanjuhlat perusteellisesti etkoineeen jatkoineen. Vauva-arjessa ehdin ja jaksoin katsoa ainoastaan veteraanien kahvittelut, 15 minuuttia haastatteluita ja iltalehden sivuilta kauneimmat mekot. Hyvin pärjäsin tälläkin informaatiolla :) 

Katsotteko te aina linnanjuhlat?

//New bench from Ikea.

2 kommenttia:

  1. Kiva penkki! Tuo mänty on tosiaan uutena kauniin värinen, harmi vaan että tummuu niin nopsasti. Vaalean harmaanakin on varmasti kaunis ja teille sopiva :-)
    Linnan juhlat olen katsonut kyllä aina, ei ole varmaan koskaan jäänyt väliin :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lyde! :) Toivotaan että kestäisi hetken aikaan vaalena, sitten maalataan :)

    VastaaPoista