unta joululahjaksi


Pieni palleromme on kohta kuusi kuukautta. Hän on aina ollut hyvä nukkumaan, syntymästään asti. Koskaan emme ole joutuneet häntä kanniskella kesken yötä (*koputan puuta). Hyvät unenlahjat periytyvät varmasti minulta, sillä itse voin pääsääntöisesti nukahtaa milloin ja mihin vain. Työreissuilla Eurooppaan nukahdan yleensä ennen kuin lentokone on rullannut kiitotien päähän. Junassakin on ihanaa matkustaa yksin, kun sen tuudittava vaikutus saa minut nopeasti nukahtamaan.

Mutta, pallerolla on kyltymätön nälkä. Ruokaa on saatava kahden-kolmen tunnin välein ympäri vuorokauden. Ei auttanut vellit. Ei auttanut kiinteiden aloitus. Nyt iltapuuron määrän lisäämisellä voidaan nähdä pientä vaikutusta asiaan, sillä eilen vedettiin kunnon satsi, ja herättiin ainoastaan yhdeltä ja puoli viideltä! Ihanaa!

Jotenkin kummasti parin tunnin unien pätkiin tottuu, ja pystyn suoriutumaan päivästä kuten muutkin normaalit, hyvin nukkuvat, ihmiset tekevät. Poitsumme on vielä liian pieni unikouluun, mutta toki rituaaleja ja totuttuja tapoja voisi lempeästi muuttaa kun hän täyttää puoli vuotta. Eikä sillä, olen valveilla vaikka koko vuoden jos se vain poitsulle on parasta. Kyllä sekin aika koittaa, kun saan taas vedellä hirsiä toden teolla! :D Toivon myös todella, että muutun aamuihmiseksi tämän jakson myötä. Olisi ihanaa olla aamusta saakka hereillä ja pirteänä, silloin päiväkin tuntuisi pidemmältä.

Onneksi ostimme uuteen kotiimme ihanan Ikean Hesseng patjan ja Tromsdalenin sijauspatjan, jonka luonnonmateriaalit ovat hengittäviä, pitävät patjan lämpöisenä sekä muhkeana. Pellavapussilakanat ovat Balmuirin, jotka ovat jo muutaman pesun jälkeen todella pehmeitä. Kangas on paksua ja laadukasta, sekä tämä harmaa väri täydellinen. Suosittelen! Sillä aina sitä on helpompaa nukahtaa nopeammin ja nukkua paremmin kun sänkyasiat ovat hyvin.

//Seeking for sleep. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti