Aamuni viisi tärkeintä


1. Kahvi
Tuo elämäni eliksiiri. Vaikka en ehtisi syödä aamupalaa, kahvia on aina saatava. Kahvikupin tulee  olla suuri, sillä pidän kahvista jossa on paljon maitoa. Kammoan niitä pienenpieniä kahvikuppeja, jotka kaadetaan täyteen ja maidolle ei jää juuri nimeksikään tilaa! Puhumattakaan siitä taiteen lajista, kun juhlissa yrität suoriutua piskuisen, äärimmilleen täyden, kahvikupin ja kakkulautasen kanssa pöydän ääreen kaatamatta kahvia päällesi tai juhlapöydän valkoiselle pellavaliinalle. No can do.

Yleensä juon kahvini ei-niin-kauniista Sportsdirectin puolen litran kupista, joka on joskus tullut meille tilauksen yhteydessä ilmaiseksi :)

2. Hesari
Olen ollut Hesarin ahkera tilaaja jo opiskeluajoista saakka. On ollut aikoja, joilloin tilaus on ollut katkolla pidemmän aikaa (rakentaminen!) ja aikoja, jolloin lehti on tullut, mutta sen ehtii lukea vain ja ainoastaan viikonloppuaamuisin. Lehti on kuitenkin ollut aina läsnä, ja nykyään se kuuluu ehdottomasti myös arkiaamuihin. Pidän siitä, että saan lukea Hesarin paperiversiona, vaikka selaan muut uutislehdet verkkoversiona. Syksyisten viikonloppuaamujen parhautta on istua olohuoneen pehmeälle matolle takkatulen ääreen, lämmin iso (Sportsdirectin ;D) kahvimuki kädessä ja Hesari sylissä, samalla katsoen kun lapsi leikkii vieressä. Ja se odotus, kun joudut venata sen toisen käsistä lehden seuraavaa osiota! :D


3. Aamutossut
Olen saanut jo kahdet Shepherd -aamutossut mieheltäni, joista toisia käytän yläkerrassa ja toisia alakerrassa. Nämä ovat niin mukavat, lämpimät, ja pehmeät että! Etenkin aamuisin ja iltaisin suihkun jälkeen näihin on ihana sujauttaa paljaat varpaat. Ovat olleet kovassa käytössä ja pitäneet silti muotonsa. Suosittelen!


4. Lämpö ja pehmeys
Olen vilukissa, joka kulkee villasukissa kesät talvet. Kaipaan ympärilleni lämpöä tuovia peittoja, huiveja, aamutakkeja ja villatakkeja. Nyt olen kaivanut myös taljat esille, ja tarkoitus olisi ostaa itselle talven aikana niitä lisää. Sellainen pitkäkarvainen ruskeasävyinen olisi hakusessa! Ajattelin lähestyä erästä paikallista lammasfirmaa tämän tiimoilta, sillä muistan että jollain markkinoilla olisi ollut heillä myynnissä upean näköisiä taljoja..

5. Napero
Herään aamulla varhain ennen muita. Olen töihin palaamisesta saakka startannut päiväni jo varhain, koska sitten pääsen hakemaan naperoa jo päivällä hoidosta. Mieheni siis hoitaa aamutoimet sekä vie lapsen hoitoon. Joskus he vielä nukkuvat kun lähden töihin, mutta useimmiten kuulen yläkerrasta "äitä, äitä, äitä!" kun naperon herää ja alkaa etsimään ja huhuilemaan minua. Vastaherännyt, hiukset pörröllä ja silmät sikkuralla oleva taapero on jotenkin äärimmäisen suloinen, kun hän hamuaa lämpimänä syliisi heräämään uneliaana <3

Siinä aamuni viisi tärkeintä. Mitkä sinun tärkeimmät asiat aamulla on, mitä ilman et voi olla?

//My five morning essentials; large cup of coffee, newspaper, slippers, soft blankets and warm sheepskin, and of course, my child. Such a cutie, when he wakes up, calls "mommy, mommy!", and cuddles next to me.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti