Lasivitriini love
Pinterest "Cabinets with glass doors"

Olen monesti ihaillut lasivitriiniä, useissa kodeissa. Lasivitriini -ihastus on alkanut jo lapsuudessa, ja jatkunut näihin päiviin saakka. Meillä on olohuoneessa nurkka, joka tällä hetkellä on lapsen lelukoreja täynnä, ja iltaisin sinne raivataan kaikki koreja suuremmat lelut kasalle. Tuo nurkka olisi täydellinen paikka sellaiselle valkoiselle, mutta mustakarmiselle lasivitriinille josta olen haaveillut!

Nurkkaan mahtuisi mittojen puolesta tämä Ikean Billy -lasivitriini. Kivan yksinkertainen ja tyylikäs. Oi että, sormet syyhyäisi rakennella sen lasisten oven taa sommitelmia kirjoista, piensisustustavarasta, maljakoista ja koreista! Toisi mukavasti kodikkuuttakin. Lasivitriini laitetaan ehdottomasti hankintalistalle.

Jos haluat lisää lasivitriini-inspiraatiota, käy katsomassa loputkin ihastelemani kuvat Pinterest -kansiostani "Cabinets with glass doors".

//Dreaming about cabinet with glass doors.

1 kommentti:

  1. Täälläkin lasivitriinifani ilmoittautuu! Etenkin tuon ekan ja tokan kuvan vitriini olisi upea :) siksi vähän olen itkeskellytkin, kun nykyisessä kodissa ei ole moiselle luontevaa paikkaa: vuosia haaveilin siitä mutta jos sitten seuraavaan kotiin...:D mutta teille sellInen sopisi kyllä hyvin!

    VastaaPoista