Sunny day, i miss you

Lokakuu ei ole näyttänyt parhaita puoliaan sään suhteen, vaan on piiskannut meitä liiallisia syyssääoptimisteja tuulella ja tuiskeella oikein olan takaa. Eilen työreissulla Helsingissä koin sellaisen tuulen, jota en ole naismuistiin kokenut. Tuuli tarttui olkapäistä kiinni, otti voimaa koko selän pituudelta, ja paiskasi eteenpäin, ikään kuin hoputtaen kulkijaa. Onneksi en lentänyt päin ratikkapysäkkiä, läheltä liippasi.Muistatteko kesäisen lämpimän viikonlopun parin viikon takaa? Voi sitä lämpöä, tyyntä ilmaa ja kaunista auringonpaistetta! Tuntui ihan kesältä. Istuskelimme kaveriperheen kanssa ulkona, grillasimme makkaraa iltapäivän auringossa t-paitasilla, sekä lapset kävivät kastautumassa järvessä! Ihan kunnolla innostuivat pulikoimaan :)Aurinkoinen syysilta vetää vertoja kesäillalle. Rakastan syksyn raikkautta, ja luonnon värejä. Kosteassa ilmassa on helppo hengittää, ja ulkoilu onkin tähän vuodenaikaan ihan parasta! Mutta kun sääkartta näyttää kolmea pisaraa joka päivälle tästä viikon päähän, ei oikein tule lenkkeilyfiilistä. Mikään ei ole niin kamalaa kuin olla tuulisella säällä lenkillä, märissä vaatteissa. Hui, se kylmyys mikä siitä seuraa, ei lopu kuin saunaan! Kylmänsieto ei ole parhaimpia puoliani, mutta märkyydensieto (onko tämä oikea sana? ;D) ei sitten ollenkaan.talo markki modern black outdoor furniture

Toivotaan, että lokakuussakin meille näyttäisi aurinko!

Mutta toisaalta voisi ajatella, että tätähän se syksy on. Vesisadetta, myrskyä, pimeyttä. Kamalaa, ja kamalan ihanaa. It's up to you, right? :)

//One beautiful, sunny autumn day back in September.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Teillä on niin kaunista. Lokakuu on ollut kyllä ihan suosta... Mukavaa viikonloppua joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia kovasti! :) On ollut kyllä kurja lokakuu...Nyt kyllä pitäisi päästä lomalle aurinkoon, sitä kaipaisi jo kovasti! Mukavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kiitoksia mukavista lukuhetkistä blogisi parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Ihanaa että käyt lukemassa blogiani ja pidät siitä, kiitos! :)

   Poista