Life lately -syksy 2017

Kesällä alkanut postaussarjani, "Life Lately", jäi jostain syystä nyt parina kuukautena väliin. Puhtaasti epähuomiosta, ja osittain myös kiireistä johtuen. Mutta nyt jälleen, tässä kuvia kännykästäni, muokkaamattomia ja epäsatunnaisessa järjestyksessä. Kuvat ovat ajalta syyskuu-marraskuu.Syksyllä tein suuremman shoppailureissun Ikeaan ja Ideaparkiin, yksin! Ja voi että miten nautin! En ole sitä sorttia, joka tarvitsee kaverin kaupoille. Eihän siitä ostosten teosta tulisi mitään kaiken sen höpötyksen keskellä! Ei ei, höpöttelylle on oma aikansa ja paikkansa. Siihenkään kun ei ole liiaksi nykyään aikaa, on siihen parasta kiinnittää koko huomionsa, kun kahvihetki ystävän kanssa onnistuu. Shoppailu on parasta omassa tahdissa <3
Päivätyötäni teen kansainvälisten asioiden parissa, ja käyn mm. Brysselissä säännöllisin välein. Brysselissä parasta ovat vohvelit ja suklaa!


Koko syksy ollaan pelattu pallon kanssa. Poitsumme on ihan hulluna palloon. Koko ajan pallo kädessä, palloa potkimassa tai palloa lyömässä. Tällä hetkellä parasta on pääpukkausten opettelu sekä sählyn peluu. Ostin syksyn Tampereen reissulta Ideaparkin eräästä urheiluliikkeestä hänelle minikokoisen sählymailan, ja siitä lähtien sählyä on pelattu monta kertaa, joka päivä. Ihan parasta. Tiedossa on tälle meidän ikiliikkujatyypille (ja ne geenit tulevat siis iskältä, eivät äidiltä ;D) monen monta urheiluun ja liikuntaan liittyvää joululahjaa. Varmasti ovat suosittuja!


Lunta tuprutti ekan kerran jo lokakuussa. Silloin en ollut todellakaan lumeen valmis! Mutta nyt kun meillä on jälleen lumi maassa, pidetään niin sormet ja varpaatkin ristissä, että lumi pysyisi joulun yli.


Halloween-bileet olivat syksyn kohokohta!
Näitä oli niin kiva ideoida, toteuttaa, ja viettää ihanien ystäviemme ja naapuriemme kanssa <3 Ensi vuonna uudelleen. Tästä tehdään perinne :)
 Töitä, töitä ja töitä. Elokuussa palasin takaisin työelämään, ja vaihdoin siinä samalla myös organisaatiota. Olen viihtynyt todella hyvin, ja pidän työstäni kovasti tässä uudessa paikassa. Ihan huippua! Mielenkiintoisella sisällöllä ja hyvällä porukalla en ole edes ollut väsynyt tänä syksynä. Toki, arki on kiireistä ja ollaan oltu myös ajoittain uupuneita. Mutta lopputulema on jäänyt reilusti plussan puolelle, eli töihin paluu ei ole ollut niin raskasta kuin kuvittelin. Suurta roolia tässä kuviossa näyttelee tietenkin napero, joka on niin reipas, utelias, sosiaalinen ja luottavainen, että hoidon aloitus on mennyt erittäin sujuvasti.Touhupetterimme <3 

Kotona vietetty aika pyörii tämän ympärillä. Hän varmaan oikeasti luulee, että on maailman napa ;D Juu, ollaan löysäilty ja hemmoteltu tyyppi pilalle. Mutta pyrimme tekemään korjausliikkeen, ennen kuin on liian myöhäistä. Wish me luck.


Kun havahduin vauvavuoden jälkeen horroksesta, päätin, että kunhan ehdin ja kykene, alan panostaa taas kulttuuriin. Olen oikeasti sitä mieltä, että kulttuurin harrastaminen pidentää ikää. On se oma laji sitten mikä tahansa, kulttuurielämykset rentouttavat ja luovat, ainakin itseeni, harmoniaa ja seesteisyyttä useammaksi päivää. Tiedättekö tunteen? Ryhtiliike kulttuurin suhteen sai hyvän ponnistavan alun, sillä olen kuukauden sisään kuunnellut Diandraa kaupunginorkesterin kera, Juha Tapiota tunnelmallisesti valaistussa vanhassa kirkossa, sekä Johanna Iivanaisen tulkintoja joululauluista vanhan kivinavetan ylisillä. Tästä on hyvä jatkaa vuonna 2018! 


Ja mikä syksyssä aina niin parasta, on kotoilu! Kotona hengailu, ruoan laitto, leikkiminen, takkatulen katselu, ystävien tapaaminen, ja hesarin selaaminen sunnuntaiaamuna. Olen kova polttamaan kynttilöitä, ja siinä tunnelmavalaistuksessa olemme menneet jo monta kuukautta ennen joulua. Ja vielä jatkuu...kynttilävarastot vain hupenee..

Millainen syksy teillä on ollut? Onko se ollut kiireinen, vai mukavasti kotoilun kautta rentouttava jopa? Odotatteko uutta vuotta jo kovasti? :)

p.s. Muistattehan Mia Höytö -joulupakkauksen arvonnan, joka päättyy huomenna maanantaina 18.12.? Osallistut arvontaan tykkäämällä Talo Markin facebook -sivustosta, täällä. Kaikki jo tykänneet ovat mukana arvonnassa. Arvontapalkinto voidaan postittaa vain suomalaiseen osoitteeseen. Mia Höytö -lahjapakkaus sisältää Ihana -kasvovoiteen, sekä Lumous -seerumin. Muistutuksena myös, että OLO Shopin kaikki tuotteet saat jouluun saakka nyt -20%!

//Life lately, according to my iphone.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti