Mia Höytö -tuotteista +ARVONTA


*Yhteistyössä OLO Shop

Haluan jatkaa vielä kanssanne puhetta suomalaisesta luonnonkosmetiikasta. Kuten todettua  Ekopharma -postauksessani, rakastan laadukkaita ihonhoitotuotteita, ja nyt kun on olemassa vielä upeita suomalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita, ei näitä malta olla hehkuttamatta!

Yhteistyössä OLO Shopin kanssa, sain testattavaksi myös Mia Höytö -sarjan tuotteita kotiin.

Mia Höytö -sarjojen tuotteet hyödyntävät suomalaisia luonnon raaka-aineita. Niiden valmistus on Helsingissä, ja tuotteiden takana häärää intohimoisesti luomuun, puhtauteen ja laatuun satsaava yrittäjä. Mia Höytö -tuotteissa panostetaan erityisesti tuotekehitykseen, ja jokaisen valmiin tuotteen takana onkin vuosien tarkka kehitystyö ja vaikutusten seuranta, ennen kuin ne päätyvät asiakkaan kylppäriin.

Näin Mia Höydön tuotteita ensimmäistä kertaa reilut pari vuotta sitten. Purnukat vilahtivat jossain lifestyleblogissa, ja muistan kiinnittäneeni huomiota ihan ensimmäiseksi kauniiseen muotoiluun ja tuotteen ulkonäköön + nimeen. Tuotteiden nimet ovat niin kauniita, kuin vain suomen kielen sanat voivat olla! Kaikki parhaimmat: ihana, lumous, kaunis, unelma, valo...

Olen jostain lukenut Mia Höydön haastattelun, jossa hän kertoi, että valikoi tuotteiden raaka-aineet aina itse. Hän suunnittelee ja perehtyy tuotteen kehitykseen todella paljon, ja luovuttaa tuotteen edelleen kehitykseen tiiminsä kemisteille vasta siinä vaiheessa, kun nämä voivat tarkistaa enää lähinnä raaka-aineiden pitoisuuksia tuotteessa. Aika huippua, että yrittäjä itse on näin tiiviisti mukana tuotekehityksessä, eikä vain "edusta" brändiä!


Omaan testiini OLO Shop & Hoitolan yrittäjä Niina Opas valitsi Ihana- kasvovoiteen sekä Lumous-seerumin. Ihana -kasvovoide on kevyt, erityisen hoitava ja kosteuttava voide. Se on helppo levittää, ja koostumus on miellyttävä. Voide imeytyy nopeasti, ja jättää kasvoille jännän mattaisen pinnan. Voide sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät solujen hapettumista ja täten ehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä. Pienen lapsen äiti kiittää! Etenkin kun tuntuu, että lapsen saamisen myötä ihoon on tullut paaaaaljon uusia uurteita, ja edellisetkin ovat vain syventyneet :D

Kuten olen jo aikaisemmin kertonut, olen seerumifani! Rakastan helliä kasvojani ylellisillä seerumeillä, jotka tuovat kaivattua lisäkosteutta sekä kiinteytystä iholleni. Seerumeiden ahkeran käytön myötä olen vannoutunut siitä, että ne tuovat myös eloa ja iloa kasvoilleni. Kasvojeni uurteisiin täsmähyökkää parhaiten Lumous -seerumi

Tämän seerumin pohjalla on tehokas yhdistelmä kasviuutteita sekä hyaluronihappoa, jotka yhdessä kosteuttavat sekä silottavat ihoa. Seerumi on läpikuultavaa, ja jopa hieman geelimäistä. Mielestäni se oli paljon helpompi levittää kuin öljymäiset seerumit, jotka tahtovat valua sormista läpi, tai imeytyä kuiviin sormiini ennen kuin ehdin sen viedä kasvoille :D Tunne iholla Lumous -seerumin levityksen jälkeen on miellyttävä, raikastava ja heleyttävä.

 Mia Höydön Lumous -seerumi on lunastanut paikkansa omassa kauneudenhoidossani.


Esteetikko kun olen, itseäni viehättää erittäin paljon myös tuotteiden tehon lisäksi, niiden tarkasti mietitty, kaunis ulkonäkö. Valkoinen toimii raikkaana ja puhtautta korostavana värinä tuotteen pohjalla. Kultaiset reunukset, yhdessä mustan tekstin kanssa, tuovat arvokkuutta ja tyylikkyyttä. Toimiva visuaalinen kokonaisuus, sillä näitä purnukoita on mukava pitää esillä kylppärissä. Everybody wins!

Voi kyllä, olen lumottu Mia Höydöstä! Mia Höytö on korkealaatuinen, tehokas, ja kaunis sarja kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

kuva: OLO Shop

OLO Shop haluaa hemmotella lukijoitani näin joulun alla, ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Mia Höytö -kosmetiikkaa arvonnan kautta! Arvonnan voittajalle on tiedossa Mia Höydön lahjapakkaus, joka sisältää sekä Ihana -kasvovoiteen sekä Lumous -seerumin (arvo 76,90€). Tykkää Talo Markin facebook-sivustosta, ja olet mukana arvonnassa! Kaikki aikaisemmat tykkääjät ovat mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 18.12. Arvonta on voimassa vain Suomessa.

Saat lisäksi kaikista OLO Shopin tuotteista -20% jouluun (24.12.) saakka, koodilla talomarkki! Nyt kipin kapin tekemään jouluostoksia tänne! :)

//This marvellous Finnish natural cosmetic brand, Mia Höytö, is just pure diamond!