Vuoden 2017 parhaat sisustushankinnat

Vuoden viimeinen päivä! 

Olen välipäivinä summannut kulunutta vuotta, ja ollut kiitollinen sen rauhallisuudesta ja tasaisuudesta. Tuntuu, että tänä vuonna saimme kunnolla "vain oltua", ja meistä kuoriutuikin todellisia kotihiiriä. Se on kuitenkin kaikki ollut vain ihanaa, sillä viime vuodet ovat olleet kovin hektisiä, jopa kaoottisia, täynnä suuria projekteja, kiirettä, stressiä, murhettakin ja epätoivoa. Vuoden 2016 kesä oli ihana käännös tälle kaikelle, kun poikamme syntyi ja saimme kotimme juuri ja juuri valmiiksi Seinäjoen Asuntomessuille.

Vuosi 2017 syvensi meidän kotiutumista tähän rakkaaseen hirsitaloomme. Se näkyi myös sisustushankinnoissa. Kun vuonna 2016 hankittiin vain ne kaikkein tärkeimmät, ja muuten keskityttiin vauvaan, niin vuonna 2017 ollaan tehty hankintoja jotka ovat tuoneet kotoisuutta lisää. Uusissa hankinnoissa korostuivat vuonna 2017 erityisesti mattojen hankinta! Ja hyvä niin, koska ne toivat kertaheitolla jokaiseen huoneeseen kotoisuutta kerrakseen. Kerrataan, millaisia hankintoja me tehtiin vuonna 2017:

Lapsen huoneen muutos sai alkunsa tästä VM-Carpetin pyöreästä nukkamatosta, johon törmäsin SPR-kirppiksellä kesällä. Jouduin hieraisemaan silmiä kahteen kertaan, kun näin virheettömässä kunnossa olevan brändin maton, josta pyydettiin ainoastaan 20e! 

Loistavasta löydöstä hurmioituneena tein huoneeseen muitakin muutoksia. Leikkasin suuresta liitutaulutarrasta ympyröitä, joita asettelin yhdelle huoneen seinistä. Lisäksi tein jämäpalasta kolme "vuorta" kaapin oveen. Synttärikoristeet ripustettiin huoneen ikkunoiden ääreen tuomaan väriä. Lisäksi eräässä facen sisustusryhmässä suosioon nousseet vinkkaamani suuret bilteman paperipussit siavat paikkansa lelukoreina myös tässä huoneessa.En tiedä johtuiko se kesän koleudesta, mutta kaipasimme olohuoneeseen lämmintä, pehmeää mattoa. Tilasin Ellokselta tämän Marrakesh -maton, ja se on osoittautunut varsin mainioksi! Sen päällä köllitään, leikitään, juostaan, syöksytään ja oleillaan päivittäin. Olisi kyllä vain jo pesun tarpeessa! :D


Toinen huippulöytö vuodelle 2017, oli tämä Minimanista 12 eurolla kotiuttama alakerran vessan matto. Monet vessan matot olivat liian pieniä tähän tilaan, joten tämän maton suurempi koko oli se ratkaiseva joka ensimmäiseksi  kiinnitti huomion. Maton kaunis kuvio, edullinen hinta ja 100% puuvilla olivat vain täyttä plussaa päälle,Työhuone sai myös maton mattorallin päätteeksi. Vaihdoimme äitini kanssa mattoja, ja sen myötä meille kotiutui tämä. Materiaali ja värien istuvuus työhuoneeseen toivat kivasti kotoisuutta, sekä myös suojan työtuolin alle parkettia vasten.Sukhimattojen yhteistyössä meille kotiutui myös tämä upea Beni Ouarain -matto Aicha. Mikään muu matto ei ole näin paksu ja pehmeä. Se on reissannut useassa eri huoneessa meillä, ja tällä hetkellä löytyy meidän vaatehuoneesta. Etenkin näin talvella sinne on ihana mennä valitsemaan vaatteita, kun varpaiden alla lämmittää tämä ihanuus <3


Ja viimeiseksi tämä tummanharmaa nukkamatto, jonka kotiutin pikkuveljeltäni ylimääräisenä. Värien puolesta sopii meille hyvin! Toki tämä yläkerran aula on jo saanut erään toisen maton alleen, josta lisää seuraavassa postauksessa!

Kerron myös ensi viikolla, mitkä olivat meidän muita hyviä sisustushankintoja vuonna 2017, mattojen lisäksi :)

Kiitos kaikille teille, ihanille lukijoilleni tästä vuodesta! Kiitos aktiivisuudestanne, kommenteista ja siitä, että käytte lukemassa blogiania. Olen joskus ajatellut, että saisin teidän kaikki yksitellen tavata, halata, jutella ja kiittää. Teen sen nyt virtuaalisesti, ja toivotan myös samalla teille kaikille mitä ihaninta uutta vuotta 2018!

//This year's best interior purchases. Happy New Year all you dear readers!0 kommenttia:

Lähetä kommentti