Meidän joulu

Hei!

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava joulu? Muistittehan syödä ja relata paljon? Näittekö lasten ihastuneita ilmeitä, kun he avasivat paketteja? Tuhositte yhden illan aikana konvehtirasian? Muistitte pysähtyä hetkeen, ja taltioida muistoja mieleen?
Me teimme kaikkea sitä, ja paljon enemmänkin. Yhdessä hujauksessahan tuo joulu taas meni, etenkin kun olimme sekä aattona että joulupäivänä menossa. Ensin minun perheeni kesken, ja toisena päivänä mieheni.

Kamera pysyi liiankin hyvin laukussaan, sillä aina sitä jälkeenpäin hieman surkuttelee, miksei tullut otettua enempää kuvia? Mutta se oli juuri sitä hetkeen pysähtymistä, monen päivän ajaksi. Sitä, ettei koko ajan tarvitse suorittaa tai olla tehokas. Ettei koko ajan mieti, miten hyötyisin tästä hetkestä parhaiten. Olin vain, ja katselin. Hymyilin lasten ilon kiljahduksille paketeista, yhteisestä leikkimisestä ja kuusen (pois)koristelusta.Näiden päivien jälkeen levänneenä ja rentoutuneena, on hyvä päättää pian tämä vuosi! Vielä muutama päivä, ja vastaanotetaan vuosi 2018!

Onko teillä jo suunnitelmia uudeksi vuodeksi?

//Our Christmas 2017 in pics.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti